Waarom klanten met ons samenwerken

Gescreende contentmarketeers

Op basis van je behoeften screenen wij de contentmarketeers uit ons netwerk. Zo krijg je altijd de beste kandidaat.

Remote of op kantoor

De contentmarketeer kan bij jou op kantoor werken of remote. Jij beslist wat voor jou het beste werkt.

Flexibel

Kies welke formule het beste bij jou past: op uurbasis, dagbasis, halftijds of voltijds. Je kan dit nadien nog altijd aanpassen.

Eenvoudig samenwerken

Vertel ons wat je nodig hebt. Wij zorgen voor de rest zodat jij je kan focussen op het verder uitbouwen van je business.

Specialist in contentmarketing

Met meer dan 15 jaar ervaring in contentmarketing begrijpen onze experten snel jouw doelstellingen en behoeften.

Werk met een specialist

Mediaforta focust zich enkel op contentcreators en contentmarketeers. Dat maakt van ons een specialist.

Contentmarketeers voor al je projecten

Genereer impact met je content dankzij een data-driven contentmarketingstrategie. Onze freelance contentmarketeers wijzen jou de weg en werken het voor je uit. 

Ontdek onze contentmarketeers

Ons netwerk bevat meer dan 1000 contentmarketingprofielen waaronder heel wat contentmarketeers.

Annemie T.

Mediaforta bezorgt ons sinds jaren kwalitatieve content voor op onze website. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Alles wordt steeds tijdig aangeleverd. Wij zijn tevreden!

Annemie

Dorsoo

Dorothée Six

Bij VELUX hebben we verschillende keren een beroep gedaan op Mediaforta voor specifieke digitale profielen en we zijn nooit teleurgesteld. Mediaforta stelt alles in het werk om de juiste kandidaat af te vaardigen en deze ook continu up-to-date te houden met de huidige trends. We zijn dan ook heel tevreden van de samenwerking.

Dorothee

Velux

Bob Adams

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Kim Ruysen

Wij werken al jaren met Mediaforta. Ze maken onder andere ons jaarlijkse CENTURY 21-magazine en doen dit op een heel professionele wijze. Mediaforta is ook een intelligente sparringpartner die steeds meedenkt met onze business en deze ondertussen dan ook door en door begrijpt. Mediaforta is voor ons dus geen leverancier meer: ze zijn een partner geworden.

Kim R. COO

Century21

Joke Vandepitte

Sinds 2014 werken wij samen met Mediaforta. Door hun relevante en goede content kunnen wij volop onze Pittman Academy vormgeven. Mediaforta is een flexibele partner. We zijn heel tevreden over de samenwerking.

Joke

Pittman Seafoods

  Hoe we ons onderscheiden

    Agencies In-house Marketplace
  Snelheid om de juiste contentcreator te vinden voor jouw merk Snel Traag - Snel
  Content rond complexe onderwerpen Hoog Laag Laag (wel de kennis, maar niet in staat goede content te maken) Hoog
  Talent level 5% beste contentcreators uit ons internationaal netwerk Gemiddeld Laag Onzeker
  Managed services
  Ok Ok Ok
  Kennis contentproductie Hoog Gemiddeld Laag Hoog
  Eigen tools ContentRockr vermijd de contentchaos Geen Geen Geen

  Ons selectieproces

  Als een ‘quality-first’ bedrijf selecteert Mediaforta de beste contentcreators en contentmarketeers uit zijn netwerk. Onze doeltreffende selectieprocedure zorgt ervoor dat jij met de beste contentmarketeers kan samenwerken.

  30%

  Binnen ons netwerk zoeken we naar kandidaten die de vereiste taal beheersen en die beschikken over de nodige specialisaties en competenties. Uit die resultaten selecteren we de beste kandidaten.

  12%

  Via persoonlijke diepte-interviews doorlopen we de specialisaties van de kandidaten in detail. Daarnaast brengen we de interesses, motivaties en persoonlijkheden van de kandidaten in kaart.

  8%

  Ieder kandidaat krijgt in deze fase verschillende testprojecten die hij moet afwerken, gebaseerd op het werk dat de kandidaat zal moeten doen. De testen geven een beeld van hun kennis, professionaliteit en gedrevenheid.

  5%

  Top 5% beste contentcreators

  Mediaforta beschikt over een uniek, internationaal netwerk van de allerbeste contentcreators en contentmarketeers. Dankzij onze brede vijver aan talent, software en praktische ondersteuning helpt Mediaforta in alle integriteit topbedrijven met hun contentmarketing.

  Op onze blog

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een video call en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?

  Spreek een contentspecialist