Stel je liever zelf iets samen?

Aan de hand van een paar vragen maken we een voorstel op maat.
Duid je voorkeuren aan, zo is je pack helemaal op je lijf geschreven.

Walk

Contentstrategie

Walk

Contentproductie

Walk

Contentpromotie

Stel je pack samen

Contentstrategie

Contentproductie

Contentpromotie

Contentstrategie

eenmalig

Contentpromotie & Contentproductie

vanaf

per maand

Dit is louter een prijsindicatie.

Contacteer ons

De communicatie met het Mediaforta-team verloopt erg vlot en we blijven elkaar voortdurend challengen. Het is niet voor niets dat we de krachten al 4 jaar bundelen!

Eline

Luminus

Ontdek meer klantenverhalen

  Onze manier van werken

  Analyse

  In deze fase leren we jouw merk beter kennen. We proberen goed in te schatten waar jouw digitale contentmarketing vandaag staat op ons maturiteitsmodel. We duiken in beschikbare data, lezen bestaande onderzoeken, leren de doelgroep (buyer persona) beter kennen en doorworstelen al het andere materiaal dat beschikbaar is.

  Doelgroep en buyer journey

  Aan de hand van een aantal workshops schrijven we de doelgroep en alle digitale touchpoints uit. Op die manier kunnen we heel doelgericht communiceren.

  Datagedreven contentmarketingplan

  Eenmaal we de doelgroep en zijn buyer journey in kaart hebben gebracht, gaan we SMART doelstellingen definiëren. Wat willen we bereiken? Tegen wanneer? En met welke middelen? Alle acties om de doelstellingen te bereiken, schrijven we op basis van een data-analyse uit in een contentmarketingplan.

  Contentagenda

   We maken een contentagenda in functie van de doelstellingen, data, SEO, customer journey, budget, … We leggen de verschillende contentformats vast: blogposts, whitepapers, infografieken, videoproductie, podcasts, …

  Content

  Op basis van de contentagenda stellen we een dedicated contentteam samen. Uit ons internationaal netwerk selecteren we de beste contentcreators. Op die manier maken we uitstekende content.

  Blog

  Een blog is een digitaal platform waarop je al je content presenteert aan je doelgroep. Het is belangrijk hier voldoende aandacht aan te besteden. Want de kans is groot dat je prospecten jouw merk voor het eerst ontdekken via je blog. Mediaforta bouwt al meer dan 10 jaar blogs voor zijn klanten. Ontdek op welke manier en waarom wij uitstekende blogs maken.

  Landingspagina’s & CTA’s

  We bouwen landingspagina’s en CTA’s die optimaal converteren. Deze hebben als doel om de data van de bezoeker te verzamelen.

  SEO

  Goede content moet gevonden worden door je doelgroep. Het organisch bereik van al je content optimaliseren is SEO. Aan de hand van een keyword analyse werken onze SEO-specialisten een SEO-strategie uit.

  Socialemediaplan

  Welke social media gaan we gebruiken? Waarom doen we dit? Wat willen we hiermee bereiken. Al deze zaken en nog veel meer schrijven we uit in het socialemediaplan.

  E-mailmarketing

  We definiëren de verschillende soorten nieuwsbrieven: hun doel, de frequentie, de doelgroep en de content. We bouwen de e-mail templates en versturen onze eerste mailings. Op basis van de gegenereerde data sturen we bij waar dat nodig is.

  Conversiegestuurde marketing automation

  We automatiseren jouw marketingacties, we versterken de customer journey en genereren meer leads dankzij marketing automation. Wij zijn experts in HubSpot, ClickDimensions en ActiveCampaign.

  Paid promotie (Adwords, display, …)

  We zetten betalende contentpromotiecampagnes op om onze content en diensten onder de aandacht te brengen van de doelgroep. In functie van het budget en de doelstellingen kiezen we op welke paid media we inzetten. We maken een hele reeks van kortlopende campagnes en testen zo wat werkt en wat niet werkt. Op basis van deze testen wordt het volledige digitale promotieplan verder uitgewerkt en gefinaliseerd.

  Analyseer en stuur bij

  Aan de hand van de data rapporteren we welke acties en welke content gewerkt hebben en welke niet. We doen voorstellen om verder te optimaliseren om de doelstellingen te bereiken.

   Benieuwd hoe we meer bezoekers, meer leads en sales kunnen genereren? Daag ons uit!

   Maak een afspraak met een van onze experten.

   Lees meer over digitale contentmarketing