Merken die vandaag aan contentmarketing doen staan voor grote uitdagingen

Contentproductie

De belangrijkste uitdagingen bij contentcreatie: budget, kwalitatieve content, tijd en efficiëntie.

Leadcreatie

Hoe een contentplan en content maken die ook kwalitatieve leads genereren?

Tijd & expertise

Waar vinden wij de tijd en de expertise om goede contentmarketing te doen?

Hoe onderscheiden wij ons van de concurrentie?

Gespecialiseerde contentcreators

Waar onze collega’s schrik hebben van complexe, technische en niche-industrieën, omarmen wij juist deze uitdaging om hiervoor impact te creëren. We kunnen dit doen omdat Mediaforta gedurende verschillende jaren geïnvesteerd heeft om de beste en meest gespecialiseerde contentcreators in kaart te brengen. Dankzij deze inspanning hebben onze klanten toegang tot een internationaal netwerk van hooggespecialiseerde contentcreators.

Data driven

De meeste agentschappen kennen onvoldoende de mechaniek die nodig is om content te maken die ook daadwerkelijk resultaten oplevert. Het volstaat niet om zomaar content te maken om content te maken. Elk stuk content dat we maken wordt ondersteund door data, onderzoek en jarenlange ervaring in de sector.

Creativiteit

Op het internet proberen heel wat merken de aandacht te trekken van de consument. Wat wij geleerd hebben, is dat alleen kwalitatieve, goed onderbouwde en creatieve content in staat is om engagement te bereiken bij onze doelgroep.

Internationale contentmarketing

Jouw merk onder de aandacht krijgen in het buitenland via contentmarketing. Dat kan, maar de content die hier relevant is, is dat waarschijnlijk niet in het buitenland. Mediaforta kan door zijn internationaal netwerk vlot content aanmaken die ook gelezen en gevonden wordt in andere landen. Ons internationaal netwerk van contentcreators is actief in meer dan 20 landen.

Maak kennis met enkele van onze klanten

 • Contentmarketing van a tot z voor Securitas

  Securitas is een Zweedse beveiligingsorganisatie. Het bedrijf heeft vestigingen in 50 landen en telt meer dan 300.000 werknemers. Ontdek hoe wij meer bezoekers, en kwalitatieve leads genereren voor Securitas.

  Bekijk de case

  Please accept Statistics cookies to watch this video.

 • Blogposts en whitepapers voor ING

  Lees hoe wij een impactvolle contentstrategie en contentproductie uitrolden.

  Bekijk de case

  Blogposts en whitepapers voor ING

  Deel je uitdaging met onze experten.
  Ons team staat klaar

  Starten