• Huur de beste talenten

   Dankzij ons internationaal netwerk van toptalenten zijn wij klaar om al jouw contentprojecten aan te pakken

   Copywriters

   Zakelijke en commerciële teksten zijn een vakgebied op zich. Ze moeten tegelijk wervend, to the point, overtuigend en verleidelijk zijn. Onze copywriters zijn bedreven in copy voor al jouw websites, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en bedrijfsmagazines.

   Videoreporters

   Een kort en krachtig filmpje voor social media of een langere video om op je website te plaatsen? Onze videoreporters draaien beelden ter plekke, nemen interviews af, ondertitelen en monteren en zorgen er zo voor dat jouw videoboodschap perfect overkomt.

   Social media managers

   De social media manager verstaat de kunst om met de juiste beelden en met bondige, rake teksten een ware community te bouwen rond jouw merk. Hij zorgt in samenwerking met de overige teamleden voor interactie met klanten, modereert onlinereacties en bouwt een dynamische socialemedia-ervaring uit.

    

   SEO-specialisten

   Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk. Onze SEO/SEA-specialist past de content en de linkstrategie van je website(s) aan, zodat je content beter opgepikt wordt door zoekmachines.

   Vertalers

   Je kan je content uiteraard ook in verschillende talen laten vertalen om nog meer (potentiële) klanten te bereiken. Wij werken niet alleen met gekwalificeerde native vertalers, maar laten elke vertaling ook nalezen door een native proofreader.

   Contentcoördinatoren

   De contentcoördinator is de spilfiguur tussen de klant en het interne contentteam. Jij brieft wat je als klant wil aan je contactpersoon en hij of zij zorgt ervoor dat alle copywriters, vertalers, proofreaders, videoredacteurs, vormgevers, … op het juiste moment en met de juiste info aan de slag gaan, om jou op tijd het gewenste resultaat te leveren.

  • Huur de beste talenten

   Dankzij ons internationaal netwerk van toptalenten zijn wij klaar om al jouw contentprojecten aan te pakken

   Blogposts & artikels

   De basis voor je contentmarketing is vaak een blog, waarop je interessante blogposts en artikels plaatst die jouw doelgroep kunnen interesseren. Door hier een antwoord te geven op vragen en problemen van (potentiële) klanten kan je interesse wekken en een beeld van betrouwbaarheid opbouwen. Als de content kwalitatief is uiteraard.

   Whitepapers & e-books

   Om je thought leadership echt in de verf te zetten, kan je een bepaald kernonderwerp verder uitspitten en er een gedegen whitepaper of e-book van maken, waarvoor geïnteresseerden graag hun gegevens achterlaten.

   Social media

   Ook sociale media zijn een belangrijk communicatiekanaal, ideaal om een community te bouwen rond je merk. Plaats geregeld interessante posts en zorg voor interactie door te antwoorden op vragen en opmerkingen.

   Interviews

   Een interview met een interessant persoon in je vakgebied, met een van je werknemers of met een tevreden klant? Een interview zorgt steeds voor een menselijk verhaal met de nodige ‘human touch’. Onze redacteurs stellen de juiste vragen en schrijven de interviews op een vlot leesbare manier uit, onze fotografen kunnen de geïnterviewden in de juiste setting fotograferen.

   Vertalingen

   Je kan je content uiteraard ook in verschillende talen laten vertalen om nog meer (potentiële) klanten te bereiken. Wij werken niet alleen met gekwalificeerde native vertalers, maar laten elke vertaling ook nalezen door een native proofreader.

   Herschrijven

   Oudere content moet soms herschreven worden. Niet alleen omdat er inhoudelijke aanpassingen zijn, soms kan ook de schrijfstijl vlotter. Of misschien heb je printartikels die je wil laten herschrijven voor het web?

   Case studies

   Heel interessant voor potentiële nieuwe klanten: case studies. Zo komen ze uit eerste hand en van a tot z te weten hoe jullie te werk gaan en wat ze kunnen verwachten.

   Website copy

   Naast de blogpost is uiteraard ook je website een belangrijk visitekaartje. Ook hier zijn vlot leesbare, kwalitatieve en SEO-geoptimaliseerde teksten een must.

   Persberichten

   Heb je interessant nieuws dat een groot publiek kan aanspreken? Stuur een persbericht uit! We helpen je graag met het uitschrijven, zodat je bericht zo goed mogelijk opgepikt kan worden.

   Infografieken

   Cijfers komen betrouwbaar over. Maar een tekst met veel cijfers leest niet altijd even vlot. Als je over een bepaald onderwerp veel cijfers hebt, kan een mooi vormgegeven infografiek vaak sneller de aandacht trekken. Ideaal ook om te delen op je blogpost of social media!

   Video

   Een kort en krachtig filmpje voor social media of een langere video om op je website te plaatsen? Onze videoreporters draaien beelden ter plekke, nemen interviews af, ondertitelen en monteren en zorgen er zo voor dat jouw videoboodschap perfect overkomt.

   Podcasts

   Podcasts worden steeds populairder. Luisteren naar iemand die praat, is niet alleen ideaal in de wagen, het kost vaak ook minder moeite dan een tekst lezen. Wij helpen je met het maken van deze audiobestanden, zodat ze de interesse opwekken van jouw doelgroep.

  • Huur de beste talenten

   Dankzij ons internationaal netwerk van toptalenten zijn wij klaar om al jouw contentprojecten aan te pakken

   Financieel

   Als financieel bedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde financiële redacteurs combineren die twee talenten. Lees ook ons klantenverhaal over ING.

   Logistiek

   Als logistiek bedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde logistieke redacteurs combineren die twee talenten. Lees ook ons klantenverhaal over bpost International

   Software & technologie

   Als technologiebedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde technologieredacteurs combineren die twee talenten.

   Energie

   Als energiebedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde energieredacteurs combineren die twee talenten. Lees ook ons klantenverhaal over Luminus.

   Beveiliging

   Als beveiligingsbedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde redacteurs combineren die twee talenten. Lees ook ons klantenverhaal over Securitas.

   Voeding & drank

   Als voedingsbedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde voedingsredacteurs combineren die twee talenten.

   Medisch

   Als medisch bedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde medische redacteurs combineren die twee talenten.

   Marketing

   Als marketingbedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde marketingredacteurs combineren die twee talenten.

   Human resources

   Als hr-bedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze in human resources gespecialiseerde redacteurs combineren die twee talenten.

   Industrie

   Als industrieel bedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde redacteurs combineren die twee talenten.

   Verzekeringen

   Als verzekeringsbedrijf wil je teksten die geschreven zijn met kennis van zaken, maar die toch ook vlot lezen. Onze gespecialiseerde redacteurs combineren die twee talenten.

  Op zoek naar een heel specifiek profiel?

  Soms ben je op zoek naar een contentcreator met heel specifieke skills voor je project. Geef ons een seintje en we kijken of wij je kunnen helpen.

  Bouw contentteams op aanvraag

  Topteams op het moment waarop jij ze nodig hebt

  Huur snel

  Schaal je contentteam binnen de 48u op. Voor een aantal uren, een aantal dagen of een aantal weken. We bieden flexibele oplossingen, aangepast aan jouw behoefte.

  Enkel toptalent

  Maak uitstekende content met de beste contentcreators uit ons netwerk.

  Ontdek onze selectieprocedure >

  Verschillende specialiteiten

  Werk samen met contentcreators die jouw business begrijpen. Dankzij ons uitgebreid netwerk bieden wij meer dan 100 specialiteiten aan.

  Kwaliteitsgarantie

  Krijg kwalitatieve content gemaakt door specialisten. Die garantie bieden wij.

  Hoe werkt het?

  Via onze uitgebreide databank van contentcreators in meer dan 20 landen selecteren wij binnen enkele dagen geschikte en beschikbare kandidaten. Je betaalt een vaste uur- of dagprijs voor de geleverde prestaties, wij zorgen voor de rest.

  1

  Bouw een contentteam op aanvraag

  Spreek met een van onze content recruiters. Een contentexpert bespreekt samen met jou de details van het project.

  2

  Ontmoet

  Binnen de 48u stellen wij het gevraagde talent voor jouw project voor.

  3

  Wij garanderen de juiste match

  Bouw eerst een testperiode in. Zo ben je er zeker van dat je de juiste persoon inhuurt voor jouw project.

  Ontmoet onze contentcreators

  Mediaforta heeft een uniek internationaal netwerk van de beste contentcreators. Ons netwerk is de thuisbasis van mensen met een uitzonderlijke achtergrond: copywriters, vertalers, ux-schrijvers, videoreporters, social media managers, illustratoren, vormgevers, ...

   • Ludovic

    Financieel copywriter

    Ludo werkte eerst 8 jaar als eindredacteur bij de krant Het Laatste Nieuws en maakte vervolgens 7 jaar content voor chemiebedrijven, automerken, retailers en banken. Hij had voordien ook al als freelance redacteur en eindredacteur gewerkt voor uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, maar sinds 2018 is hij volledig zelfstandig copywriter. Hij heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in financiële onderwerpen en schrijft onder meer ook voor Mediafin (De Tijd – L’Echo). Zijn klanten houden van zijn vlotte schrijfstijl en zijn goed onderbouwde teksten.

    Huur deze copywriter
   • Ginny

    Fashion journalism

    Ginny has worked as a digital editor, writer and content consultant for 13 years. After studying a degree in Fashion Journalism, she went on to specialise in lifestyle content, in particular travel. During her career she has worked for leading brands, publications and advertising agencies across the globe. She is now freelance, offering copywriting, proofreading and editing services alongside her travel journalism.

    Huur deze copywriter
   • Elise

    SEO copywriter

    Hey, ik ben Elise. Ik ben SEO-copywriter in de food-, travel- & lifestylesector, vertaler (FR/ENG > NL) en leen mijn creatieve brein graag uit aan wie een extra knipoog aan z’n verhaal wil toevoegen. Mijn brede kennis van digitale marketing helpt me bij de combinatie van strategisch meedenken en verfrissend schrijven. Dankzij mijn grote liefde voor taal pen ik teksten neer die overtuigen, inspireren en doen lachen. Personal branding, authenticiteit, storytelling en creativiteit zijn dan ook mijn stokpaardjes. Mooie verhaaltjes duren wél lang bij mij!

    Huur deze copywriter
   • Claude

    Vertaler NL/ FR

    Claude vertaalt niet alleen heel uiteenlopende teksten (over sport, energie, financiële zaken, veiligheid…) vlekkeloos vanuit het Nederlands naar het Frans, maar checkt ook graag of alle feiten juist zijn. Hij wil immers kwaliteit afleveren, zowel qua inhoud als qua stijl. Claude werkt al meer dan 15 jaar als freelance vertaler.

    Huur deze copywriter
   • Gerlinde

    Vertaler NL/DE

    Gerlinde is een econoom met een tweetalige achtergrond (Duits/Nederlands). Na 14 jaar in vaste dienst is zij sinds 2007 actief als zelfstandig adviseur (hoofdactiviteit: verkoop & marketing) en vertaalster/revisor (Nederlands-Duits). Sinds 2013 werkt Gerlinde als vertaalster en revisor voor onder meer Mediaforta. Ze vertaalt veel marketing- en commerciële c.q. verkoopgerelateerde teksten en websites. Daarnaast heeft zij veel ervaring binnen vakgebieden zoals fiscaal, juridisch, ICT, medisch en toerisme. Behalve Duits en Nederlands is zij vloeiend in Engels en Frans.

    Huur deze copywriter
   • Jason

    Copywriter

    Based in London, Jason is a freelance seafood storyteller. Calling on more than 30 years' experience as a B2B journalist, editor and communications specialist, he writes content on the seafood, aquaculture and fisheries sectors for audiences all over the world. Complementing this work, Jason supports exceptional seafood ventures – large and small – helping them to create and share their stories – reaching the audiences that their actions deserve.

    Huur deze copywriter
   • Evi

    Copywriter

    Evi schrijft Nederlandstalige copy over heel uiteenlopende onderwerpen, van lifestyle en technologie tot cultuur. Dat doet ze in alle vormen: flyers, blogposts, brochures, volledige websites of socialemediaposts. Dankzij haar jarenlange ervaring vindt ze voor elke klant en voor elk onderwerp vlot de juiste tone of voice.

    Huur deze copywriter
   • Giacomina

    Cultural copywriter

    Following her Master's degree at ISTI in 2010, Giacomina started working as a freelance translator and subtitler for many different clients: agencies, public and private organisations, film festivals and fellow translators. In 2017, she was asked to write cultural reviews and progressively added copywriting to her skills. She enjoys the variety of the topics she deals with on a daily basis and the constraints inherent to a particular assignment. Finding the right words is the common thread in all of her work.

    Huur deze copywriter
   • Valerie

    Vertaler NL/ENG

    Van bij haar start als freelance vertaler in 2009, toen ze nog in Nederland woonde, omvatte Valeries klantenlijst ‘blue-chip’ bedrijven. Toen ze in 2013 terugkeerde naar Groot-Brittannië, werkte ze vijf jaar als docent Nederlands aan de Leeds Beckett Universiteit. In die periode bleef ze vertalingen maken en behaalde ze ook haar MITI en ISO-17100 certificeringen. Hoewel haar specialiteit ligt in het technischere vertalen, ontvangt ze de meeste waardering voor ‘lossere’ vertalingen en transcreatieopdrachten.

    Huur deze copywriter
   • Geert

    Financieel copywriter

    Na een loopbaan van 25 jaar bij Wolters Kluwer (waarvan 15 jaar als productmanager trainingen) startte Geert in juli 2019 als freelance copywriter-eindredacteur-vertaler, met een specialisatie in B2B-content in finance, tax, accounting, legal en HSE. Hij tovert brondocumenten om tot vlot geschreven nieuws- en contentartikels. Zijn inhoudelijke expertise en groot netwerk van specialisten komen hem daarbij goed van pas. Hij is momenteel aan de slag voor toonaangevende advocatenkantoren, uitgeverijen, accountantskantoren, content agencies en vertaalbureaus.

    Huur deze copywriter
   • Maïlys

    Copywriter

    Maïlys started her carreer as a news and culture journalist at La Libre where she founded their music blog. After 5 years, she left to work at The Voice. Next to that, she made content for several brands in beauty, cinema, … She also worked as CM for different brands and artists. In 2012, she started as news and music journalist for Le Soir. She also wrote on several topics for Flair, La DH and many others. In 2016, she launched Brussels Electronic Marathon, an electronic music festival. In recent years, she has specialized mainly in cinema, celebrity and music.

    Huur deze copywriter
   • Isabelle

    Vertaalster

    After a Masters in translation from the IULM university of Milan, Isabelle entered the translation world. She has since worked as a translator and proofreader for many different companies and translation agencies. She loves the flexibility and freedom of her job which allow her to frequently stay in London and Milan. In 2015, she started collaborating with the publisher Éditions Nathan to translate books aimed at children. Her tasks involve tracking down the slightest mistake and typo in documents and accurately translating from English and Italian into French in various fields including tourism, cinema, literature, cosmetics, websites and marketing.

    Huur deze copywriter
   • Ive

    Copywriter & vertaler

    Veelzijdig. Noem Ive gerust veelzijdig. Hij trapte zijn carrière af in 2000, als sportjournalist bij De Morgen. Daarna betrad hij ook het podium van cultuurjournalistiek en kunstrecensies. Voor SD Worx schreef hij dan weer HR-artikels. En voor medisch communicatiebureau Tamara Twist interviewde hij oncologen en kankerpatiënten. Hij werkte ook al voor verschillende copywritingbureaus. Bovendien vertaalt hij teksten van Frans naar Nederlands. Op zoek naar een vlot schrijvende allrounder? Look no further…

    Huur deze copywriter

   Waarom bedrijven voor Mediaforta kiezen

   • Een digitale copywriter plaatsen bij Velux

    Velux was voor de ondersteuning van zijn digitaal team op zoek naar een Franstalige digitale copywriter.

    Bekijk de case

    Please accept Statistics cookies to watch this video.

   • Internationale contentproductie voor Pittman Seafoods

    Pittman is een Belgische familiale kmo met een 30-tal medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesvisproducten.

    Bekijk de case

    Please accept Statistics cookies to watch this video.

    Hoor het van onze klanten

    • Bij VELUX hebben we verschillende keren een beroep gedaan op Mediaforta voor specifieke digitale profielen en we zijn nooit teleurgesteld. Mediaforta stelt alles in het werk om de juiste kandidaat af te vaardigen en deze ook continu up-to-date te houden met de huidige trends. We zijn dan ook heel tevreden van de samenwerking.

     Dorothee

     Dorothee

     Velux

    • Mediaforta bezorgt ons sinds jaren kwalitatieve content voor op onze website. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Alles wordt steeds tijdig aangeleverd. Wij zijn tevreden!

     Annemie

     Annemie

     Dorsoo

    • Sinds 2014 werken wij samen met Mediaforta. Door hun relevante en goede content kunnen wij volop onze Pittman Academy vormgeven. Mediaforta is een flexibele partner. We zijn heel tevreden over de samenwerking.

     Joke

     Joke

     Pittman Seafoods

     Deel je uitdaging met onze experten.
     Ons team staat klaar

     Starten