Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

Loes

Securitas Nederland

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob Adams

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Voor onze B2B-communicatie vertrouwen wij op het schrijftalent van Mediaforta. Van bestaande klanten informeren rond de HR-actualiteit tot brand awareness creëren en nieuwe klanten aantrekken via whitepapers of e-books: voor elk stadium van onze communicatiestrategie kunnen we rekenen op het kwalitatieve werk van een gedreven team.

Davy Asap

Davy V. Digital Content Marketeer

Asap

De communicatie met het Mediaforta-team verloopt erg vlot en we blijven elkaar voortdurend challengen. Het is niet voor niets dat we de krachten al 4 jaar bundelen!

Eline

Luminus

Onze marketing automation aanpak

Marketing automation is pas effectief als er een duidelijk contentmarketingplan en voldoende content is.

Doelstellingen

We analyseren en verfijnen de business- en marketingdoelstellingen.

Doelgroep

We brengen de buyer persona (de doelgroep die we willen aanspreken) en de buyer journey in kaart of we werken die verder uit.

Contentproductie

Marketing automation kan niet zonder voldoende content. We maken de nodige content voor de verschillende doelgroepen in verschillende fases van de funnel.

Selectie van marketing automation software

Op basis van een aantal criteria selecteren we de marketing automation software.

Inrichten van de marketing automation software

In functie van de doelstellingen richten we de marketing automation tool in: workflows, segmentatie, connectie met CRM-systeem, landingspagina’s bouwen, e-mailtemplates bouwen, lead nurturing…

Data-analyse

We analyseren de data die de marketing automation tool genereert. Op basis van de verkregen inzichten verfijnen we de inrichting verder.

Boost je B2B-contentmarketing

We geloven dat de toekomst van werken global, agile en hybrid is. We combineren ons internationaal netwerk van uitzonderlijk talent met onze diepgaande kennis van het bouwen van succesvolle contentmarketingteams. Zo helpen wij jou om succesvol aan contentmarketing te doen!

 • 1000+ contentcreators & contentmarketeers
 • 35+ specialiteiten
 • 15+ landen
 • 20.000+ blogposts geschreven
 • 95% klantenscore*
 • 10+ talen

Onze freelancers hebben gewerkt voor bedrijven zoals

* Gebaseerd op een jaarlijks klantentevredenheidsonderzoek door Mediaforta

Meer leads, betere conversie en een hogere ROI

De beste marketingteams gebruiken marketing automation om hun campagnes accurater te maken, hun verkoopsteam betere leads te geven en een hogere ROI te behalen.

 • Securitas

  Contentmarketing van a tot z voor Securitas

  Securitas is een Zweedse beveiligingsorganisatie. Het bedrijf heeft vestigingen in 50 landen en telt meer dan 300.000 werknemers. Ontdek hoe wij meer bezoekers, en kwalitatieve leads genereren voor Securitas.

  • Contentproductie
  • Contentpromotie
  • Contentstrategie

  Please accept Statistics cookies to watch this video.

  Lees meer over marketing automation

  Whitepaper

  Marketing Automation Don’t just automate, go personal

  Nadat je deze whitepaper hebt gelezen, begrijp je:

  • Wat marketing automation is
  • Waarom je wel of niet moet kiezen voor marketing automation
  • Een marketing automation case met bijhorende onderzoeksresultaten
  • Hoe je marketing automation kan implementeren
  • Welke software het best bij jou past
  • De do’s en don’ts van marketing automation
  Download

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een videocall en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?