Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

Loes

Securitas Nederland

We werken al 4 jaar met Mediaforta op heel uiteenlopende projecten, zoals een contentstrategie ontwikkelen voor beleggingen, whitepapers maken voor startende ondernemers of de SEO-audit van onze website. We zijn heel tevreden over de samenwerking!

CĆ©cilia B.

ING

We hebben al heel vaak samengewerkt met Mediaforta. Het team heeft intussen aan een half woord genoeg om aan de slag te kunnen. Zelfs technische onderwerpen worden vlot en bevattelijk neergeschreven.

Ilse D., Strategisch Marketeer

Solucious

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob Adams

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Van script tot scherm

Mediaforta werkt met een internationaal netwerk van uitzonderlijke videospecialisten, monteurs, cameramensen, motion designers, scenaristen en illustratoren. Zij maken voor onze klanten impactvolle vlogs, webinars, bedrijfsfilms, testimonials, videoā€™s voor social media, productvideoā€™s en animaties. Ontdek de verschillende stappen om impactvolle onlinevideoā€™s te maken.

Concrete doelstellingen & videostrategie

Wie willen we bereiken met onze videocontent? En waar en hoe? Aan de hand van concrete doelstellingen werken we een videostrategie uit.

 

 

 

 

Preproductie

Professionele scenaristen schrijven een scenario uit. Zodra het scenario goedgekeurd is, leggen we alles vast: locatie, figuranten, planning, team, materiaal, softwareā€¦

 

 

 

Filmen & animatie

Het filmen gebeurt vanop de grond, in een studio of vanuit de lucht. We vertalen het scenario naar bewegende beelden. Een video kan ook bestaan uit illustraties. In dat geval gaan de illustratoren en motion designers aan het werk.

 

 

 

Montage & grafiek

De monteurs verwerken de beelden tot een vloeiend geheel. Over de video worden muziek, grafieken, ondertiteling en stemmen gezet.

 

 

 

Sociale varianten

Vanuit de basisvideo maken we verschillende kortere versies om in te zetten op social media zoals Facebook, Instagram, TikTokā€¦

 

 

 

Promoten, meten en bijsturen

Het stopt niet bij het maken van een video. We werken ook een promotieplan uit om de video te promoten bij de doelgroep. We meten de impact en sturen bij waar nodig.

 

 

 

 • Securitas

  Contentmarketing van a tot z voor Securitas

  Securitas is een Zweedse beveiligingsorganisatie. Het bedrijf heeft vestigingen in 50 landen en telt meer dan 300.000 werknemers. Ontdek hoe wij meer bezoekers, en kwalitatieve leads genereren voor Securitas.

  • Contentproductie
  • Contentpromotie
  • Contentstrategie

  Please accept Statistics cookies to watch this video.

  Boost je B2B-contentmarketing

  We geloven dat de toekomst van werken global, agile en hybrid is. We combineren ons internationaal netwerk van uitzonderlijk talent met onze diepgaande kennis van het bouwen van succesvolle contentmarketingteams. Zo helpen wij jou om succesvol aan contentmarketing te doen!

  • 1000+ contentcreators & contentmarketeers
  • 35+ specialiteiten
  • 15+ landen
  • 20.000+ blogposts geschreven
  • 95% klantenscore*
  • 10+ talen

  Onze freelancers hebben gewerkt voor bedrijven zoals

  * Gebaseerd op een jaarlijks klantentevredenheidsonderzoek door Mediaforta

  Waarom inzetten op online video?

  • Social media en video zijn een match

   Meer dan 45% spendeert op social media meer dan een uur aan het bekijken van video's. Bovendien worden video's veel vaker gedeeld dan een bericht met enkel een afbeelding en tekst.

  • Emotionele impact

   Video is een krachtige manier om je verhaal met bijhorende emoties bij je doelgroep te brengen. Zo dring je door tot het hart van je doelgroep.

  • Word gevonden

   YouTube is de grootste zoekmotor na Google. Een ideaal platform om je content vindbaar te maken. Lees hier meer over hoe je je videoā€™s op YouTube vindbaar maakt.

  • Extra dynamiek

   Video kan perfect naast je blogposts staan of hier een onderdeel van uitmaken. Hierdoor geef je meer variatie en extra dynamiek aan je contentaanbod.

  • Visuele generatie

   Sinds het ontstaan van MTV zijn we groot geworden met bewegende beelden. De consument consumeert volop videocontent. Zo zou 80% van de internettrafiek bestaan uit videocontent.

  • Testimonials

   Sommige soorten content lenen zich beter in de vorm van een video. Denk bijvoorbeeld aan een testimonial of een verslag van een event.

  Downloads

  Nadat je deze white paper hebt gelezen, begrijp je:

  • Hoe maak je een videomarketingstrategie voor B2B
  • Videomarketing positief inzetten
  • Soorten videoā€™s die jij kan gebruiken voor B2B-marketing
  • Voor- en nadelen van videomarketing
  • Video op social media: de juiste platforms voor jouw behoeften
  • Boordevol tips van experten
  Download

  Lees meer over online video

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een videocall en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?