Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

Loes

Securitas Nederland

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob Adams

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Mediaforta bezorgt ons sinds jaren kwalitatieve content voor op onze website. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Alles wordt steeds tijdig aangeleverd. Wij zijn tevreden!

Annemie

Dorsoo

We werken al 4 jaar met Mediaforta op heel uiteenlopende projecten, zoals een contentstrategie ontwikkelen voor beleggingen, whitepapers maken voor startende ondernemers of de SEO-audit van onze website. We zijn heel tevreden over de samenwerking!

Cécilia B.

ING

De communicatie met het Mediaforta-team verloopt erg vlot en we blijven elkaar voortdurend challengen. Het is niet voor niets dat we de krachten al 4 jaar bundelen!

Eline

Luminus

Meer bezoekers, leads en sales dankzij kwalitatieve copywriters

Als een ‘quality-first’ bedrijf selecteert Mediaforta de beste profielen (copywriters, vertalers, eindredacteurs, UX-schrijvers, SEO-copywriters) uit zijn internationaal netwerk. Ontdek welke content wij kunnen maken.

Blogposts & artikels

De basis van je contentmarketing is vaak een blog. Hierop deel je boeiende blogposts en artikels die je doelgroep aanspreken. Door vragen en problemen van (potentiële) klanten te beantwoorden, kun je hun interesse wekken en een reputatie van betrouwbaarheid opbouwen, op voorwaarde dat de kwaliteit van de content hoog is.

 

> Meer bezoekers dankzij uitstekende content.

Whitepapers & e-books

Om je thought leadership echt in de verf te zetten, kan je een bepaald kernonderwerp verder uitspitten en er een uitgebreide whitepaper of e-book van maken, waarvoor geïnteresseerden graag hun gegevens achterlaten.

 

> Hier kan je meer info vinden hoe wij dit aanpakken.

Social media

Ook sociale media zijn een belangrijk communicatiekanaal, ideaal om een community te bouwen rond je merk. Plaats geregeld interessante posts en zorg voor interactie door te antwoorden op vragen en opmerkingen.

 

> Ontdek hier onze socialemedia-aanpak.

Interviews

Een interview met een interessant persoon in je vakgebied, met een van je werknemers of met een tevreden klant? Een interview zorgt steeds voor een menselijk verhaal met de nodige persoonlijke touch. Onze redacteurs stellen de juiste vragen en schrijven de interviews op een vlot leesbare manier uit, terwijl onze fotografen de geïnterviewden in de juiste setting fotograferen.

Vertalingen

Je kan je content uiteraard ook in verschillende talen laten vertalen om nog meer (potentiële) klanten te bereiken. Wij werken niet alleen met gekwalificeerde, native vertalers, maar laten elke vertaling ook nalezen door een native proofreader.

 

> Ontdek hoe wij content aanmaken in verschillende talen.

Herschrijven

Oudere content moet soms herschreven worden. Niet alleen omdat er inhoudelijke aanpassingen nodig zijn, maar soms kan ook de schrijfstijl ook vlotter. Of misschien heb je printartikels die je wil laten herschrijven voor het web?

Case studies

Heel interessant voor potentiële nieuwe klanten: case studies. Zo komen ze uit eerste hand en van a tot z te weten hoe jullie te werk gaan en wat ze kunnen verwachten.

Website copy

Naast de blogpost is uiteraard ook je website een belangrijk visitekaartje. Ook hier zijn vlot leesbare, kwalitatieve en SEO-geoptimaliseerde teksten een must.

 

> Krijg wervende website copy die aanzet tot actie.

Persberichten

Heb je interessant nieuws dat een groot publiek kan aanspreken? Stuur een persbericht uit! We helpen je graag met het uitschrijven, zodat je bericht zo goed mogelijk opgepikt kan worden.

Infografieken

Cijfers komen betrouwbaar over. Maar een tekst met veel cijfers leest niet altijd even vlot. Als je over een bepaald onderwerp veel cijfers hebt, kan een mooi vormgegeven infografiek vaak sneller de aandacht trekken. Ideaal ook om te delen in je blogpost of op social media!

 

> Ontdek hoe infografieken voor meer impact zorgen.

Video

Een kort en krachtig filmpje voor social media of een langere video om op je website te plaatsen? Onze videoreporters draaien ter plekke, nemen interviews af, ondertitelen en monteren en zorgen er zo voor dat jouw videoboodschap perfect overkomt.

 

> Ontdek hoe wij een videostrategie uitwerken.

Podcasts

Podcasts winnen snel aan populariteit. Ze zijn perfect om te beluisteren onderweg en vereisen vaak minder inspanning dan het lezen van een tekst. Wij staan klaar om jou te assisteren bij het creëren van boeiende gesprekken die de aandacht van jouw doelpubliek vastgrijpen.

 

> Ontdek hoe wij podcasts maken voor onze klanten.

Besteed jouw volledige contentproductie uit

Contentproductie is een gespecialiseerde job. Onze ervaren contentaccountmanagers nemen je de volledige of gedeeltelijke contentproductie uit handen.

Win tijd

Vermijd de contentchaos dankzij onze tool ContentRockr. Win tijd door één aanspreekpunt te hebben voor jouw volledige contentproductie. Ontvang meteen content die volledig klaar is om te publiceren. In de juiste talen, inhoudelijk correct en in lijn met de briefing.

Werk samen met specialisten

Werk samen met copywriters die jouw business begrijpen. Wij bieden verschillende specialiteiten aan. Ontdek onze specialisten.

Krijg uitstekende content

Mediaforta werkt enkel samen met de beste contentcreators. Ontdek hoe wij een contentteam uit ons internationaal netwerk samenstellen.

 

Ontdek onze contentcreators

Meer dan 1000 contentcreators maken deel uit van ons netwerk.

 • Arnaud
  Arnaud

  "I am passionate about sports and love writing about it in any form"

  • Senior copywriter
  Werk met Arnaud
 • Claude
  Claude

  "Contrairement à l’adage, traduire n’est pas trahir."

  • Senior translator
  Werk met Claude
 • Ludovic
  Ludovic

  "The best content marketing doesn’t feel like marketing"

  • Financial copywriter
  Werk met Ludovic
 • Lionel
  Lionel

  "My clients really appreciate my versatility. They have confidence in my ability to take care of the strategy, design, writing and formatting of their projects."

  • Senior copywriter
  Werk met Lionel
 • Katrien
  Katrien

  "My speciality is writing about culture (film, literature, theatre, art, etc.) and mental health."

  • Senior copywriter
  Werk met Katrien
 • Ginny
  Ginny

  "I work with leading brands, publications and advertising agencies across the globe."

  • Lifestyle copywriter
  Werk met Ginny
 • Jason
  Jason

  "My work recognises the appetite for progressive change that now exists in the seafood space."

  • Food copywriter
  Werk met Jason

Boost je B2B-contentmarketing

We geloven dat de toekomst van werken global, agile en hybrid is. We combineren ons internationaal netwerk van uitzonderlijk talent met onze diepgaande kennis van het bouwen van succesvolle contentmarketingteams. Zo helpen wij jou om succesvol aan contentmarketing te doen!

 • 1000+ contentcreators & contentmarketeers
 • 35+ specialiteiten
 • 15+ landen
 • 20.000+ blogposts geschreven
 • 95% klantenscore*
 • 10+ talen

Onze freelancers hebben gewerkt voor bedrijven zoals

* Gebaseerd op een jaarlijks klantentevredenheidsonderzoek door Mediaforta

 • Bpost International

  Internationale contentcreatie voor bpost International

  Hoe wij B2B-content maken voor een wereldwijde doelgroep.

  • Contentproductie
  Internationale contentcreatie voor bpost International
  Internationale contentcreatie voor bpost International

  Whitepaper

  Waarom werkt jouw contentmarketing niet?

  Na het lezen van deze whitepaper begrijp je:

  • Hoe structuur aan te brengen in je strategie
  • Hoe je jouw contentmarketing succesvol kan maken
  • Hoe valkuilen te omzeilen
  • Hoe je jouw content naar een hoger niveau kan tillen
  • Do’s en don’ts
  Download

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een videocall en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?