“Als je op zoek bent naar een stageplaats waar je over al de facetten van de digitale marketingwereld bijleert, dan is Mediaforta de plek. Mediaforta biedt een super opvolging voor zijn stagiairs, voldoende zelfstandigheid om je eigen bijdrage te leveren en een grote mate van flexibiliteit, wat je toelaat om zelf je werkdag in te delen. In de toekomst zal ik zeker terugkijken naar mijn stage bij Mediaforta als een aangename en leerrijke periode.”

Niels

UCLL - Marketing

“Mijn stage was heel positief. Soms wat moeite gehad met de uitvoering van bepaalde opdrachten maar dat ga je naar mijn mening overal wel een beetje hebben. Je krijgt nadien ook voldoende feedback wat een grote hulp is. Het van thuis uit werken kan soms wat gezapig worden. Ik heb veel zaken geleerd die je niet zomaar uit een handboek marketing leert. Ik kan met eerlijkheid zeggen dat ik mij een volwaardiger marketeer kan noemen. ”

Uzo

UCLL - Marketing Innovatie

Het feit dat de stage flexibel was vond ik super, als ik een bepaalde dag een uur vroeger of een uur later wou beginnen, kon dat gewoon. Mijn stage bij Mediaforta heeft me veel bijgeleerd op vlak van digitale marketing. De ondersteuning van Gerben was voor mij over het algemeen zeer goed. Het werk was voornamelijk individueel werk Ik zal in de toekomst terugkijken naar mij stage bij Mediaforta als een leuke en leerrijke ervaring, met dank aan Gerben en Tom.

Quentin

UCLL - Marketing

Beste stage ooit! Heel veel bijgeleerd over relevante topics. Ook veel zelfstandigheid in het ontdekken van deze stof. Een heel vriendelijke sfeer waar je losgelaten wordt op verschillende nieuwe aspecten, maar wel nog steeds een goede begeleiding en nazicht. We werden op een leuke reis uitgenodigd en kregen een geweldige rondleiding door sales, digitale content marketing, marketing automation,… . Een warme aanrader!

Serwan

UCLL - Marketing

Mediaforta gaf me de kans om veel te leren in de aspecten van de job die ik het interessantste vond. Ik kreeg ook steeds de kans om mee te denken over projecten en die inbreng werd dan ook gewaardeerd. Voor elke opdracht werd er altijd duidelijk uitgelegd wat er verwacht werd en hoe ik dit het beste kon doen. Op die manier heb ik heel veel kunnen bijleren. Ik ben dankbaar voor de kans die Mediaforta me gaf om te groeien als digitale marketeer.

Guillaume

UCLL - Marketing Communicatie

“Het was een leerrijke stage die mij een beter beeld gegeven heeft over copywriting en de bedrijfswereld in het algemeen. Je krijgt ook behoorlijk wat verantwoordelijkheid, waardoor het zeker een uitdaging is! Maar daar moet je geen bang voor hebben. De collega’s helpen je met plezier verder.”

Dries

UCLL - Marketing Communicatie

Mediaforta is een leuke en leerrijke stageplaats. Bij Mediaforta zien ze je als part of the team en niet “gewoon” als stagiair. Ze werken zeer flexibel en ze geven je genoeg vrijheid zodat je zelfstandig tewerk kan gaan. Je verveelt je nooit, want de taken zijn altijd variërend.

Stagaire Laïs bij Mediaforta

Laïs

UCLL - Marketing

Ik vond het een leuke stage die elke stagiair de kans gaf om zich te ontwikkelen binnen de vakgebieden waarin ze zich het meest interesseren. Bij Mediaforta werd ik vanaf dag één betrokken in wat er leeft in het bedrijf en welke kant het bedrijf in de toekomst wil uitgaan. Ik mocht zelf kiezen op wat ik wou werken. Bij Mediaforta vinden ze het dus echt belangrijk dat je iets kan doen wat je graag doet, dit zorgt er denk ik voor dat de stagiairs gemotiveerd blijven!

Tessa

UCLL - Marketing

Persoonlijk had ik nooit gedacht dat van thuis uit werken zo goed ging meevallen. Zo heb ik ook geleerd om mijn dag volledig uit te plannen en was ik altijd zeker dat ik mijn deadlines ging halen. Verder heb ik mijn kennis over SEO en digitale marketing kunnen uitbreiden aan de hand van opdrachten voor klanten en de certificaten die ik heb behaald tijdens deze stage. Al bij al een zeer leuke en leerrijke ervaring die ik elke student zou aanraden.

Thomas

UCLL - Marketing

Interesse?

Heb je interesse in digitale marketing? Ooit al gehoord van contentmarketing? Ook benieuwd hoe Google werkt? Wil je ontdekken wat marketing automation kan doen? Of hoe je goede content maakt die converteert? Dan ben je bij Mediaforta aan het juiste adres.

Student in home office

Succes

We willen van jouw stage een succes maken. Je kan verschillende opleidingen volgen, certificaten behalen en meewerken op verschillende kleinere en grotere projecten. Je werkt zelfstandig, ondersteund door een persoonlijke stagebegeleider. Omdat we veel tijd steken in onze stagiairs, vinden we het belangrijk om hiervoor de juiste mensen te selecteren.

Reserveer je stoel

We willen in de eerste plaats dat het ‘klikt’ tussen ons. Is er een match tussen jou en de cultuur van Mediaforta? Wat zijn jouw verwachtingen van een stage en kunnen wij die als bedrijf inlossen? Wat zijn onze verwachtingen en kan jij die invullen?

Nog nieuwsgieriger geworden?

Ja, ik wil mij kandidaat stellen voor een stage bij Mediaforta

Ik stel mij kandidaat