Wat onze ex-stagiairs zeggen:

  • Jolien

   UCLL - Marketing-communicatie

   Het werken van thuis uit vond ik een zeer leerrijke ervaring. Je leert je tijd efficiënter indelen en leert jezelf ook beter kennen. Tevens krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om aan de slag te gaan, maar je krijgt steeds feedback op je verrichte prestaties. Bij vragen of opmerkingen kon ik steeds bij Gerben of Tom terecht.
   Ik voelde mij eerder een volwaardige werknemer dan stagiair, omdat ik echt in het team werd opgenomen. Bij aanvang van de stage kende ik niets over SEO, maar na de afgelopen 3 maanden heb ik een goede basis ontwikkeld.

   Dankjewel Mediaforta voor deze leerrijke stageperiode.

  • Quentin

   UCLL - Marketing

   Het feit dat de stage flexibel was vond ik super, als ik een bepaalde dag een uur vroeger of een uur later wou beginnen, kon dat gewoon. Mijn stage bij Mediaforta heeft me veel bijgeleerd op vlak van digitale marketing. De ondersteuning van Gerben was voor mij over het algemeen zeer goed. Het werk was voornamelijk individueel werk Ik zal in de toekomst terugkijken naar mij stage bij Mediaforta als een leuke en leerrijke ervaring, met dank aan Gerben en Tom.

  • Serwan

   UCLL - Marketing

   Beste stage ooit!

   Heel veel kunnen bijleren over relevante topics waar de opleiding aan de UCLL eigenlijk tekort schoot. Ook veel zelfstandigheid in het ontdekken van deze stof, wat sowieso tot betere retentie leidt. Om het samen te vatten: Een heel vriendelijke sfeer waar je losgelaten wordt op verschillende nieuwe aspecten, maar wel nog steeds een goede begeleiding en nazicht. We werden op een leuke reis uitgenodigd en kregen een geweldige rondleiding door sales, digitale content marketing, marketing automation, SEO, zelfstandig werken en inplannen, meetings houden, noem maar op.

   Een warme aanrader!

  • Tessa

   UCLL - Marketing

   Ik vond het een leuke stage die elke stagiair de kans gaf om zich te ontwikkelen binnen de vakgebieden waarin ze zich het meest interesseren. Jullie zijn een klein bedrijf waardoor ik het gevoel heb dat je als stagiaire ook echt een meerwaarde bent. Bij Mediaforta werd ik vanaf dag één betrokken in wat er leeft in het bedrijf en welke kant het bedrijf in de toekomst wil uitgaan. Ik mocht zelf kiezen op wat ik wou werken. Bij Mediaforta vinden ze het dus echt belangrijk dat je iets kan doen wat je graag doet, dit zorgt er denk ik voor dat de stagiairs gemotiveerd blijven!

  • Laïs

   UCLL - Marketing

   Mediaforta is een leuke en leerrijke stageplaats. Bij Mediaforta zien ze je als part of the team en niet “gewoon” als stagiair. Ze werken zeer flexibel en ze geven je genoeg vrijheid zodat je zelfstandig tewerk kan gaan. Je verveelt je nooit, want de taken zijn altijd variërend.

  • Niels

   UCLL - Marketing

   “Als je op zoek bent naar een stageplaats waar je over al de facetten van de digitale marketingwereld bijleert, dan is Mediaforta de plek. Enkele weken stage lopen bij dit bedrijf heeft me de kans gegeven om enorm veel bij te leren over het vakgebied. Mediaforta biedt een super opvolging voor zijn stagiairs, voldoende zelfstandigheid om je eigen bijdrage te leveren en een grote mate van flexibiliteit, wat je toelaat om zelf je werkdag in te delen. Zo voelt een stagiair bij Mediaforta zich als een vaste waarde in het team, en niet gewoon een hulpje die de gemakkelijke taken oplost. Ook geeft het bedrijf je de kans om in een bepaalde mate zelf je taken te kiezen, wat ervoor zorgt dat je altijd iets kan doen wat je graag doet. In de toekomst zal ik zeker terugkijken naar mijn stage bij Mediaforta als een aangename en vooral leerrijke periode.”

  • Guillaume

   UCLL - Marketing Communicatie

   Mediaforta gaf me de kans om veel te leren in de aspecten van de job die ik het interessantste vond. Ik kreeg ook steeds de kans om mee te denken over projecten en die inbreng werd dan ook gewaardeerd. Voor elke opdracht werd er altijd duidelijk uitgelegd wat er verwacht werd en hoe ik dit het beste kon doen. Het feit of je al ervaring had met zo’n opdracht of software maakte dus niet uit. Op die manier heb ik heel veel kunnen bijleren. Ik ben dankbaar voor de kans die Mediaforta me gaf om te groeien als digitale marketeer.

  • Thomas

   UCLL - Marketing

   Persoonlijk had ik nooit gedacht dat van thuis uit werken zo goed ging meevallen. Het feit dat de werkuren glijdend waren heeft ook voor een aangename ervaring gezorgd. Zo heb ik ook geleerd om mijn dag volledig uit te plannen en was ik altijd zeker dat ik mijn deadlines ging halen. Verder heb ik mijn kennis over SEO en digitale marketing kunnen uitbreiden aan de hand van opdrachten voor klanten en de certificaten die ik heb behaald tijdens deze stage. Al bij al een zeer leuke en leerrijke ervaring die ik elke student zou aanraden.

  • Uzo

   UCLL - Marketing Innovatie

   “Mijn stage was positief. Er zijn niet veel of zelfs geen momenten die ik als negatief heb ervaren. Soms wat moeite gehad met de uitvoering van bepaalde opdrachten maar dat ga je naar mijn mening overal wel een beetje hebben. Je krijgt nadien ook voldoende feedback wat een grote hulp is. Het van thuis uit werken kan soms wat gezapig worden. De vele afleidingen in combinatie met het alleen thuis zitten is niet voor iedereen, en toch zou ik deze stageplaats iedereen aanraden. Ik heb veel zaken geleerd die je niet zomaar uit een handboek marketing leert. Ik kan met eerlijkheid zeggen dat ik mij een volwaardiger marketeer kan noemen. ”

  • Dries

   UCLL - Marketing Communicatie

   “Het was een leerrijke stage die mij een beter beeld gegeven heeft over copywriting en de bedrijfswereld in het algemeen. Je krijgt ook behoorlijk wat verantwoordelijkheid, waardoor het zeker een uitdaging is! Maar daar moet je geen bang voor hebben. De collega’s helpen je met plezier verder.”

  Hoe gaan we te werk?

  Interesse?

  Heb je interesse in digitale marketing? Ooit al gehoord van contentmarketing? Ook benieuwd hoe Google werkt? Wil je ontdekken wat marketing automation kan doen? Of hoe je goede content maakt die converteert?  Dan ben je bij Mediaforta aan het goede adres.

  Student in home office

  Succes

  We willen van jouw stage een succes maken. Je kan verschillende opleidingen volgen, certificaten behalen en meewerken op verschillende kleinere en grotere projecten. Je werkt zelfstandig, ondersteund door een persoonlijke stagebegeleider. Omdat we veel tijd steken in onze stagiairs, vinden we het belangrijk om hiervoor de juiste mensen te selecteren.

  Reserveer je stoel

  We willen in de eerste plaats dat het ‘klikt’ tussen ons. Is er een match tussen jou en de cultuur van Mediaforta? Wat zijn jouw verwachtingen van een stage en kunnen wij die als bedrijf inlossen? Wat zijn onze verwachtingen en kan jij die invullen?

  Nog meer geïnteresseerd?
  Ja, ik wil mij kandidaat stellen voor een stage bij Mediaforta

  Ik stel mij kandidaat