Hoe we ons onderscheiden

  Agencies In-house Marketplace
Snelheid om de juiste contentcreator te vinden voor jouw merk Snel Traag - Snel
Content rond complexe onderwerpen Hoog Laag Laag (wel de kennis, maar niet in staat goede content te maken) Hoog
Talent level 5% beste contentcreators uit ons internationaal netwerk Gemiddeld Laag Onzeker
Managed services
Ok Ok Ok
Kennis contentproductie Hoog Gemiddeld Laag Hoog
Eigen tools ContentRockr vermijd de contentchaos Geen Geen Geen

Werk samen met de beste contentcreators en contentmarketeers

Maak uitstekende content dankzij onze 5% beste contentcreators en contentmarketeers.

 • Contentteam op basis van jouw behoeften
 • Gescreende contentcreators met grondige kennis van jouw business
 • Flexibel en snel inzetbaar
 • Content over complexe B2B-onderwerpen zijn geen probleem
 • Geen verrassingen
 • Kwaliteit gegarandeerd

 

Dedicated team van contentaccountmanagers

De uitwerking en uitvoering van jouw contentmarketing gebeuren onder begeleiding van onze contentmarketingexperten. Op die manier win je tijd, krijg je uitstekende contentmarketing en behaal je jouw doelstellingen.

 • Experten in contentmarketing
 • Tijdswinst
 • Vlot verloop dankzij onze software ContentRockr
 • Geen zorgen

Vermijd de contentchaos dankzij onze tool ContentRockr

Met ons samenwerkingsplatform ContentRockr en talentennetwerk stroomlijn je het volledige contentmarketingproces. Je werkt samen met verschillende teams en voorziet al je communicatiekanalen snel van kwalitatieve content. Je genereert meer leads, wint tijd en krijgt de nodige inzichten.

 • Stel een klantgerichte contentagenda op
 • Werk samen met de beste contentcreators
 • Organiseer het volledige redactieproces
 • Publiceer op al je contentkanalen
 • Ontdek welke contentprojecten succesvol zijn
Dorothée Six

Bij VELUX hebben we verschillende keren een beroep gedaan op Mediaforta voor specifieke digitale profielen en we zijn nooit teleurgesteld. Mediaforta stelt alles in het werk om de juiste kandidaat af te vaardigen en deze ook continu up-to-date te houden met de huidige trends. We zijn dan ook heel tevreden van de samenwerking.

Dorothee

Velux

Bob Adams

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Annemie T.

Mediaforta bezorgt ons sinds jaren kwalitatieve content voor op onze website. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Alles wordt steeds tijdig aangeleverd. Wij zijn tevreden!

Annemie

Dorsoo

Kim Ruysen

Wij werken al jaren met Mediaforta. Ze maken onder andere ons jaarlijkse CENTURY 21-magazine en doen dit op een heel professionele wijze. Mediaforta is ook een intelligente sparringpartner die steeds meedenkt met onze business en deze ondertussen dan ook door en door begrijpt. Mediaforta is voor ons dus geen leverancier meer: ze zijn een partner geworden.

Kim R. COO

Century21

Mediaforta heeft ons een framework aangereikt op basis waarvan we echt hebben leren nadenken over welk soort content we in welke fase van de buyer journey voor welke persona moesten creëren. Dankzij Mediaforta hebben we nu een tastbaar instrument in handen om in de toekomst een zeer gerichte contentmarketingstrategie op te stellen op maat van onze doelgroepen.

Kirsten

AE

Mediaforta heeft ons geholpen om op een gestructureerde manier na te denken over wie onze verschillende doelgroepen zijn en hoe die al dan niet van elkaar verschillen. Bovendien was het een super vlotte samenwerking, de workshops verliepen in een gemoedelijke sfeer en ze stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.

Lara

AE

  Werk samen met contentcreators die in dezelfde regio wonen als jouw doelgroep

  Krijg content die lokaal gemaakt wordt en dat in meer dan 15 talen.

  • Aanwezig in meer dan 20 landen
  • Lokaal gemaakt, cultureel gebonden
  • Meer dan 15 talen

  Ons selectieproces

  Als een ‘quality-first’ bedrijf selecteert Mediaforta de beste contentcreators uit zijn netwerk. Onze doeltreffende selectieprocedure zorgt ervoor dat jij met de beste contentcreators kan samenwerken.

  30%

  Binnen ons netwerk zoeken we naar kandidaten die de vereiste taal beheersen en die beschikken over de nodige specialisaties en competenties. Uit die resultaten selecteren we de beste kandidaten.

  12%

  Via persoonlijke diepte-interviews doorlopen we de specialisaties van de kandidaten in detail. Daarnaast brengen we de interesses, motivaties en persoonlijkheden van de kandidaten in kaart.

  8%

  Ieder kandidaat krijgt in deze fase verschillende testprojecten die hij moet afwerken, gebaseerd op het werk dat de kandidaat zal moeten doen. De testen geven een beeld van hun kennis, professionaliteit en gedrevenheid.

  5%

  Top 5% beste contentcreators

  Mediaforta beschikt over een uniek, internationaal netwerk van de allerbeste contentcreators. Stuk voor stuk mensen met een uitzonderlijke gedrevenheid en talent: copywriters, vertalers, UX-schrijvers, videoreporters, social media managers, illustrators, vormgevers, … Dankzij onze brede vijver aan talent, software en praktische ondersteuning helpt Mediaforta in alle integriteit topbedrijven met hun contentmarketing.

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een video call en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?

  Spreek een contentspecialist