Mediaforta bezorgt ons sinds jaren kwalitatieve content voor op onze website. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Alles wordt steeds tijdig aangeleverd. Wij zijn tevreden!

Annemie

Dorsoo

Bij VELUX hebben we verschillende keren een beroep gedaan op Mediaforta voor specifieke digitale profielen en we zijn nooit teleurgesteld. Mediaforta stelt alles in het werk om de juiste kandidaat af te vaardigen en deze ook continu up-to-date te houden met de huidige trends. We zijn dan ook heel tevreden van de samenwerking.

Dorothee

Velux

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob Adams

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Wij werken al jaren met Mediaforta. Ze maken onder andere ons jaarlijkse CENTURY 21-magazine en doen dit op een heel professionele wijze. Mediaforta is ook een intelligente sparringpartner die steeds meedenkt met onze business en deze ondertussen dan ook door en door begrijpt. Mediaforta is voor ons dus geen leverancier meer: ze zijn een partner geworden.

Kim Ruysen

Kim R. ex COO

Century21

Sinds 2014 werken wij samen met Mediaforta. Door hun relevante en goede content kunnen wij volop onze Pittman Academy vormgeven. Mediaforta is een flexibele partner. We zijn heel tevreden over de samenwerking.

Joke Vandepitte

Joke

Pittman Seafoods

Waarom klanten met ons samenwerken

Gescreende contentmarketeers

Laat je contentmarketing beter renderen door samen te werken met de beste contentmarketeers uit ons uniek, internationaal netwerk.

Remote of op kantoor

De contentmarketeer kan bij jou op kantoor werken of remote. Jij beslist wat voor jou het beste werkt.

Flexibel

Kies welke formule het beste bij jou past: op uurbasis, dagbasis, halftijds of voltijds. Je kan dit nadien nog altijd aanpassen.

Eenvoudig samenwerken

Vertel ons wat je nodig hebt. Wij zorgen voor de rest zodat jij je kan focussen op het verder uitbouwen van je business.

Specialist in contentmarketing

Met meer dan 15 jaar ervaring in contentmarketing begrijpen onze experten snel jouw doelstellingen en behoeften.

Werk met een specialist

Mediaforta focust zich enkel op contentcreators en contentmarketeers. Dat maakt van ons een specialist.

Contentmarketeers voor al je projecten

Genereer impact met je content dankzij een data-driven contentmarketingstrategie. Onze freelance contentmarketeers wijzen jou de weg en werken het voor je uit. 

Ontdek onze contentmarketeers

Ons netwerk bevat meer dan 1000 contentmarketingprofielen waaronder heel wat contentmarketeers.

Hoe we ons onderscheiden

  Agencies In-house Marketplace
Snelheid om de juiste contentcreator te vinden voor jouw merk Snel Traag - Snel
Content rond complexe onderwerpen Hoog Laag Laag (wel de kennis, maar niet in staat goede content te maken) Hoog
Talent level 5% beste contentcreators uit ons internationaal netwerk Gemiddeld Laag Onzeker
Managed services
Ok Ok Ok
Kennis contentproductie Hoog Gemiddeld Laag Hoog
Eigen tools ContentRockr vermijd de contentchaos Geen Geen Geen

Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een video call en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?