Cegeka vertrouwt op technologische content van Mediaforta

  • Contentproductie

Samenvatting

Uitdaging

Uiteenlopende technologische topics vertalen in behapbare en aantrekkelijke content. Dat is de vraag die Mediaforta op gezette tijdstippen van Cegeka krijgt.

Plan van aanpak

Voor Cegeka werken we met vaste, technologisch onderlegde creators. Zij moeten de verschillende onderwerpen kunnen doorgronden en op een bevattelijke manier formuleren.

Resultaat

Op het moment dat Cegeka content nodig heeft, kan het bedrijf erop vertrouwen dat Mediaforta die met kennis van zaken en op het gewenste tijdstip aanlevert.

Over Cegeka

Als ICT-partner levert Cegeka een brede waaier aan oplossingen, diensten en consultancy. Denken we maar aan oplossingen op het vlak van cybersecurity, databeheer, artificiële intelligentie, beheer van IT-infrastructuur, …

Uitdaging 

Cegeka vertrouwt op technologische content van Mediaforta

Voor Cegeka is het belangrijk om in te pikken op de laatste technologische ontwikkelingen. Van onze contentcreators verwachten we dan ook dat zij de evoluties blijven volgen. Daarom moeten zij voor deze opdrachtgever niet enkel een vlotte pen hebben, maar ook een meer dan gezonde interesse voor bedrijfsgerichte oplossingen, zoals applicatie- en infrastructuurmanagement, business solutions, cloud services en digitale technologieën.

Plan van aanpak 

Voor Cegeka stelden we een team van contentcreators samen met een technologische achtergrond. We zochten specialisten in verschillende IT-takken, om alle onderwerpen te kunnen doorgronden en op een bevattelijke manier te formuleren. Bij elke opdracht doen we een beroep op datzelfde team, zodat Cegeka op een constante kwaliteit kan vertrouwen. 

Voor elke opdracht geeft Cegeka mee of die in het Engels of het Nederlands moet worden aangeleverd, naargelang het type content en het doelpubliek. Omdat we binnen ons netwerk een beroep kunnen doen op perfect Engelstalige copywriters en proofreaders, kunnen we ook op dat vlak vlot schakelen.

De opdrachten van Cegeka komen doorgaans ad hoc binnen, op het moment dat er behoefte is aan een specifiek type content. Daarom is het belangrijk dat we werken met flexibele copywriters waarop we kunnen vertrouwen, zodat we de content steeds kunnen opleveren op het gewenste moment.

Daarnaast is het belangrijk dat de copywriters vlot kunnen schakelen op basis van het gewenste type content. Een greep uit de opdrachten waarvoor Cegeka een beroep doet op Mediaforta:

  • blogs;
  • testimonials;
  • use cases;
  • landingspagina’s;
  • solution sheets;
  • whitepapers.

Resultaat

Intussen werken we al meerdere jaren voor Cegeka. Zo heeft onze content accountmanager en het team contentcreators de kans gekregen om het bedrijf steeds beter te leren kennen. Daardoor kunnen we vlot inspelen op de vragen van Cegeka en meteen de content met de juiste insteek opleveren. Het spreekt voor zich dat dit de snelheid van oplevering ten goede komt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

We waarderen dat we bij Mediaforta op een vast team van copywriters kunnen rekenen, met specialisten in verschillende IT-takken. Het is belangrijk dat zij de techniciteit van de verschillende onderwerpen kunnen bevatten, om dit vervolgens op een heldere manier neer te schrijven.
Pieter Goyens
Marketing Manager bij Cegeka

Wat we gedaan hebben