Waarom onze klanten met ons samenwerken

Gescreende contentmarketeers

Op basis van je behoeften screenen wij de contentmarketeers uit ons netwerk. Op die manier garanderen wij de juiste kandidaat.

Remote of op kantoor

Contentmarketeer kan bij jou op kantoor werken, of remote. Jij beslist wat voor jou het beste werkt.

Flexibel

Kies welke formule het beste bij jou past: op uurbasis, dagbasis, half tijds, full time. Je kan dit nadien indien nog altijd aanpassen.

Eenvoudig samenwerken

Vertel ons wat je nodig hebt. Wij zorgen voor de rest zodat jij je kan focussen op het verder uitbouwen van je business.

Specialist in contentmarketing

Met meer dan 15 jaar erving in contentmarketing begrijpen onze experten snel jouw doelstellingen en behoeften.

Werk met een specialist

Mediaforta focust zich enkel op contentcreators en contentmarketeers. 
Dat maakt van ons een specialist.

Contentmarketeers voor al je projecten

Genereer impact met je content dankzij een data driven contentmarketingstrategie. Onze freelance contentmarketeers helpen jou dit mee uit te werken.

Ontdek onze contentmarketeers en onze contentcreators

Meer dan 1000 contentcreators maken deel uit van ons netwerk.

Mediaforta est un partenaire de qualité, à la fois réactif et fiable. A l’écoute des besoins spécifiques de ses clients, le tout avec sympathie et professionnalisme. Les nombreux profils variés de copywriters proposés permettent de répondre rapidement à nos demandes, ce qui nous a facilité la tâche à de multiples reprises.

Caroline A.

Belfius

Cécilia Bernadou

We werken al 4 jaar met Mediaforta op heel uiteenlopende projecten, zoals een contentstrategie ontwikkelen voor beleggingen, whitepapers maken voor startende ondernemers of de SEO-audit van onze website. We zijn heel tevreden over de samenwerking!

Cécilia B.

ING

  Hoe we ons onderscheiden

    Agencies Inhouse Marketplace
  Snelheid om de juiste content creator te vinden voor uw merk Snel Traag
  Content rond complexe onderwerpen Hoog Laag Laag (wel de kennis, maar niet in staat goede content te maken) Hoog
  Talent level 5% beste content creators uit ons internationaal netwerk Gemiddeld Laag Onzeker
  Managed services
  Ok Ok Ok
  Kennis contentproductie Hoog Gemiddeld Laag Hoog
  Eigen tools ContentRockr vermijd de contentchaos Geen Geen Geen

  Ons selectieproces

  Als een ‘quality-first’ bedrijf selecteert Mediaforta de beste contentcreators uit zijn netwerk. Onze doeltreffende selectieprocedure zorgt ervoor dat jij met de beste contentcreators kan samenwerken.

  30%

  Binnen ons netwerk zoeken we naar kandidaten die de vereiste taal beheersen en die beschikken over de nodige specialisaties en competenties. Uit die resultaten selecteren we de beste kandidaten.

  12%

  Via persoonlijke diepte-interviews doorlopen we de specialisaties van de kandidaten in detail. Daarnaast brengen we de interesses, motivaties en persoonlijkheden van de kandidaten in kaart.

  8%

  Ieder kandidaat krijgt in deze fase verschillende testprojecten die hij moet afwerken, gebaseerd op het werk dat de kandidaat zal moeten doen. De testen geven een beeld van hun kennis, professionaliteit en gedrevenheid.

  5%

  Top 5% beste contentcreators

  Mediaforta heeft een uniek wereldwijd netwerk van de beste contentcreators. Ons netwerk is de thuisbasis van mensen met een uitzonderlijke gedrevenheid en achtergrond: copywriters, vertalers, ux-schrijvers, videoreporters, social media managers, illustratoren, vormgevers … Met ons netwerk, ons agentschap en onze software helpt Mediaforta in alle integriteit topbedrijven met hun contentmarketing.

  Op onze blog

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en expertise. Via een videocall maken we kennis en tonen we waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. We tonen aan de hand van concrete cases hoe wij onze klanten helpen meer leads, en meer sales te genereren. Benieuwd?

  Spreek een contentspecialist