HR-gerelateerde content voor Asap

  • Contentproductie
  • Contentstrategie

Samenvatting

Uitdaging

Een continue stroom HR-gerelateerde B2B-content creëren. Denken we maar aan blogs rond de HR-actualiteit, whitepapers en e-books.

Plan van aanpak

We stelden een team contentcreators samen met kennis over de sector. Zo kunnen we zowel kunnen antwoorden op de vragen van Asap als proactief eigen voorstellen lanceren.

Resultaat

Vandaag ontzorgt Mediaforta Asap volledig op het vlak van contentcreatie. Niet enkel de expertise wordt gesmaakt, maar ook de totaalaanpak, met een vlotte verwerking van feedback via ContentRockr en vlotte vertalingen.

 Over Asap

Asap maakt deel uit van de internationale Asap HR Group en is al meer dan 40 jaar actief in de uitzendsector. De missie van de organisatie? Bedrijven ondersteunen in hun zoektocht naar de ideale kandidaat en alles wat daarbij hoort. Wat Asap niet wil, is extra druk creëren op het HR-departement. De bedoeling is vooral om een efficiënt verlengstuk van de organisatie te zijn.

Uitdaging

Klanten informeren en nieuwe klanten aantrekken  

Asap Belgium was op zoek naar een competente partner die relevante B2B-content kon uitwerken, gericht naar leads en prospecten. Met die content wil Asap bestaande klanten informeren rond de HR-actualiteit via blogs, ‘brand awareness’ creëren en nieuwe klanten aantrekken via testimonials en whitepapers. Om content zoals whitepapers te realiseren, is expertise vereist om accurate en betrouwbare informatie te kunnen verzamelen en die uit te werken tot handige naslagwerken.

Plan van aanpak

Een contentteam met kennis van zaken

Mediaforta stelde een team contentcreators voor met de nodige expertise in de sector. Algauw bleek dit een geknipte match te zijn. “Het is een hele geruststelling om te weten dat we steeds een kwalitatief afgewerkte tekst in handen zullen krijgen. Je merkt duidelijk dat het team achter de content kennis van zaken heeft én steeds het nodige opzoekwerk verricht”, vertelt Davy Vandenreyt.

Op gezette tijdstippen overlegt Asap met de contentcoördinator van Mediaforta de stand van zaken, de voortgang van de lopende zaken en de opportuniteiten, op basis van de actualiteit van dat moment.


Resultaat

Vertrouwde contentpartner voor volledige ontzorging

Voor onze B2B-communicatie vertrouwen wij op het schrijftalent van Mediaforta. Voor elk stadium van onze communicatiestrategie kunnen we rekenen op het kwalitatieve werk van een gedreven team.
Davy Vandenreyt
Digital Content Marketeer bij Asap

Intussen is Mediaforta een vertrouwde contentpartner voor Asap geworden. Met die welgemikte content weet Asap zijn B2B-partners telkens weer te overtuigen van zijn kennis en inzet. Voor Davy Vandenreyt is het ook belangrijk dat het totaalplaatje klopt. “Feedback op de teksten geven we bijvoorbeeld vlot met ContentRockr, de contentmanagementtool van Mediaforta. Ook voor een vlekkeloze vertaling van de teksten vertrouwen we op Mediaforta. Die volledige ontzorging beschouwen we als een belangrijke troef van onze samenwerking. Kortom, Mediaforta is voor ons de partner die wij ook voor onze klanten willen zijn”, besluit hij.

Wat we gedaan hebben

Benieuwd hoe we jouw onderneming ook sneller kunnen laten groeien?

Doe een beroep op onze ervaring, visie en expertise. Via een videocall maken we kennis en tonen we waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. We tonen aan de hand van concrete cases hoe wij onze klanten helpen meer leads, en meer sales te genereren. Benieuwd?