Onze manier van werken

1. On-page en concurrentieanalyse

We analyseren jouw bestaande pagina’s en content. Waar sta je nu, waar liggen de opportuniteiten ten opzichte van je dichtste concurrenten en hoe kunnen we hierop inspelen?

2. Technische SEO-audit

Een uitgebreide technische SEO-analyse geeft inzicht in het technische gedeelte van je website. Een website moet makkelijk crawlbaar en gestructureerd zijn. Onze analyse geeft inzicht in de technische problemen van je website en we stellen samen een plan op om deze op te lossen, zodat jouw SEO-inspanningen renderen.

3. Keywordanalyse

Via de keywordanalyse krijg je inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep. Op welke zoekwoorden wil je als merk gevonden worden? We selecteren de belangrijkste keywords.

4. Contentproductie

Google doet er alles aan om kwalitatieve content hoger te ranken. Het volstaat dus niet om de juiste keywords te gebruiken in je content, als je daarbij niets interessants vertelt. De kans bestaat zelfs dat je daarvoor wordt afgestraft. In deze fase maken we content met de beste contentcreators uit ons internationaal netwerk. Dit leidt niet alleen tot betere vindbaarheid, maar ook tot thought leadership.

5. Content pillars bouwen

Rond specifieke keywords maken we gestructureerde contentclusters die inspelen op de behoeften en noden van je bezoekers. Zo bouwen we een hele linkbuildingstructuur op doorheen je website.

6. Meten en bijsturen

Maandelijks analyseren we de SEO-prestaties van je content. Zo krijg je inzicht in de resultaten van jouw SEO-optimalisaties en kunnen we bijsturen waar nodig.

  Waarom inzetten op SEO?

  Gevonden worden

  Een hoge positie in de zoekresultaten zorgt voor een betere zichtbaarheid, waardoor je meer bezoekers aantrekt voor je website en content. Een toppositie resulteert meteen in meer clicks.

  Gebruiksvriendelijkere website

  Door de optimalisatie van je website zorgen we er niet alleen voor dat deze beter vindbaar is voor zoekmachines, maar ook dat ze gebruiksvriendelijker is voor bezoekers.

  Inzicht in je ROI

  We meten ieder aspect van de strategie, van keywordpositie tot conversiepercentage, waardoor je meteen inzicht hebt in wat je investering precies opbrengt.

  Betere leads

  Bezoekers die via een specifiek keyword op jouw website landen, hebben vaak een bepaald doel of een bepaalde intentie. Wanneer je deze bezoekers kan omzetten in leads, kan je warmere leads creëren.

  SEO is ‘gratis’

  Het grote voordeel van zoekmachineoptimalisatie is dat het gratis is. We investeren tijd en kennis, wat op lange termijn beter rendeert en betere resultaten oplevert. Bij SEO moet je, in tegenstelling tot Ads, niet voortdurend betalen. Bij Ads valt ook de trafiek weg van zodra je stopt met betalen.

  SEO schept vertrouwen

  Een hoge positie in Google resulteert in vertrouwen bij de gebruiker, waardoor die sneller op jouw pagina zal klikken. Dat heeft niet enkel een positief effect op je click through rate, maar ook op de geloofwaardigheid van je merk.

  Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

  Loes

  Securitas Nederland

  Ontdek meer klantenverhalen

  Downloads

  Waarom werkt jouw contentmarketing niet?

  Na het lezen van deze whitepaper begrijp je:

  • Hoe structuur aan te brengen in je strategie
  • Hoe je jouw contentmarketing succesvol kan maken
  • Hoe valkuilen te omzeilen
  • Hoe je jouw content naar een hoger niveau kan tillen
  • Do’s en don’ts
  Download

  Benieuwd hoe we jouw website kunnen SEO-optimaliseren? Daag ons uit!

  Spreek met een van onze SEO-specialisten

  Lees meer over SEO