• Luminus
 • Proximus
 • Datalliance
 • PVI

Mediaforta est un partenaire de qualité, à la fois réactif et fiable. A l’écoute des besoins spécifiques de ses clients, le tout avec sympathie et professionnalisme. Les nombreux profils variés de copywriters proposés permettent de répondre rapidement à nos demandes, ce qui nous a facilité la tâche à de multiples reprises.

Caroline A.

Belfius

We werken al 4 jaar met Mediaforta op heel uiteenlopende projecten, zoals een contentstrategie ontwikkelen voor beleggingen, whitepapers maken voor startende ondernemers of de SEO-audit van onze website. We zijn heel tevreden over de samenwerking!

Cécilia B.

ING

Mediaforta is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Een extra resource voor onze afdeling als het gaat om contentcreatie, contentstrategie en publicatie. Ze nemen het hele traject van strategie tot publicatie uit handen en dat doen ze met een juiste klantgerichtheid en met de kwaliteit die past bij onze organisatie en die onze klanten van ons verwachten.

Bob Adams

Bob A. Marketing manager Benelux

thyssenkrupp

Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

Loes

Securitas Nederland

We hebben al heel vaak samengewerkt met Mediaforta. Het team heeft intussen aan een half woord genoeg om aan de slag te kunnen. Zelfs technische onderwerpen worden vlot en bevattelijk neergeschreven.

Ilse D., Strategisch Marketeer

Solucious

Uitstekende supply chain content zorgt voor meer bezoekers, leads en sales

Werk samen met onze contentexperten in supply chain management. Mediaforta bouwde doorheen de jaren ruime expertise op binnen dat domein.

Transport en distributie

Vandaag is transport veel meer dan goederen van punt a naar punt b brengen. De voordelen van multimodaal transport, duurzame brandstoftechnologieën, logistieke outsourcing en het belang van een geoptimaliseerd distributienetwerk: we belichten die met kennis van zaken voor jouw klanten.

E-commercelogistiek

E-commerce is big business, daar bestaat geen twijfel over. Tegelijk worden bedrijven die hierop inpikken met tal van uitdagingen geconfronteerd. Oplossingen die bijvoorbeeld de omnichannellogistiek en de last mile van organisaties in goede banen leiden, zijn dan ook steeds meer gegeerd. De juiste content helpt bedrijven te overtuigen om hierbij op je producten of diensten te vertrouwen.

Opslag- en pickingsystemen

Veel optimalisering speelt zich af achter de muren van het magazijn. Er komen ook steeds meer concepten en automatiseringsoplossingen op de markt die hierbij helpen. Het nadeel: klanten hebben het vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien. Verhelderende content rond je oplossing in combinatie met testimonials zijn een uitstekende manier om duidelijk te maken welke meerwaarde je oplossing heeft.

Intern magazijntransport

Efficiënt werken is cruciaal voor logistieke omgevingen. De keuze van de magazijnapparatuur om goederen snel én veilig te transporteren binnen het magazijn is in die context allesbepalend. Om de arbeidskrapte op de markt en de steeds hogere eisen van de eindklant te tackelen, worden ook geautomatiseerde transportmiddelen als AGV’s en AMR’s steeds populairder. Welke oplossing je ook aanbiedt, wij helpen om de waarde ervan voor jouw doelpubliek in de verf te zetten.

Auto-ID

Steeds meer organisaties stappen af van papieren picklijsten. Terecht, want de technologieën om goederen efficiënt te identificeren en te verzamelen worden steeds beter. Naast de traditionele barcodescanning kunnen we gebruikmaken van RFID, voicepicking en visionpicking. Met de juiste content helpen wij je klanten om de specifieke voordelen van je auto-ID-aanbod in de kijker te zetten.

Logistieke infrastructuur

Locatie, locatie, locatie, ook voor distributiecentra is die primordiaal. Maar ook het belang van een state-of-the-art magazijn mogen we niet onderschatten. Niet enkel de vloeroppervlakte, de hoogte en de inrichting zijn hierbij van tel. Ook duurzame technologieën die de ecologische voetafdruk verlagen en kostenefficiëntie verhogen, winnen aan belang. Of je nu een logistieke vastgoedontwikkelaar bent of focust op een specifiek facet, wij helpen jou om trends en aandachtspunten te vertalen in welgemikte content.

Ondersteunende software

Er bestaat tegenwoordig een brede waaier aan software om logistieke operaties te ondersteunen. Denken we maar aan software die het warehousemanagement, transportmanagement, voorraadmanagement of de rittenplanning ondersteunt. Wij helpen je klanten om de functionaliteit en toegevoegde waarde van je specifieke software te ontdekken.

Werk samen met de beste supply chain management redacteurs

Doe een beroep op ons internationaal netwerk van supply chain management redacteurs in meer dan 20 landen. Ontvang content die in lijn ligt met de lokale cultuur en regelgeving van autoriteiten.

 • Supply chain contentcreators met kennis van jouw business
 • Gescreende supply chain contentcreators dankzij onze selectieprocedure
 • Contentteam op basis van je behoeften
 • Flexibel in te zetten of met vaste regelmaat

Contentmarketing van A tot Z

De uitwerking en uitvoering van jouw contentmarketing kunnen ook onder begeleiding van onze in-house contentmarketingmanagers. Op die manier win je tijd, krijg je uitstekende contentmarketing en behaal je jouw doelstellingen.

 • Eén aanspreekpunt voor al je contentmarketing
 • Projectmanagement van A tot Z
 • Vermijd contentchaos dankzij onze software: ContentRockr
 • Boek zorgeloos resultaten

Vermijd de contentchaos dankzij onze tool ContentRockr

Met ons samenwerkingsplatform ContentRockr en talentennetwerk stroomlijn je het volledige contentmarketingproces. Je werkt samen met verschillende teams en voorziet al je communicatiekanalen snel van kwalitatieve content. Je genereert meer leads, wint tijd en krijgt de nodige inzichten.

 • Stel een klantgerichte contentagenda op
 • Werk samen met de beste contentcreators
 • Organiseer het volledige redactieproces
 • Publiceer op al je contentkanalen
 • Ontdek welke contentprojecten succesvol zijn

Boost je B2B-contentmarketing

We geloven dat de toekomst van werken global, agile en hybrid is. We combineren ons internationaal netwerk van uitzonderlijk talent met onze diepgaande kennis van het bouwen van succesvolle contentmarketingteams. Zo helpen wij jou om succesvol aan contentmarketing te doen!

 • 1000+ contentcreators & contentmarketeers
 • 35+ specialiteiten
 • 15+ landen
 • 20.000+ blogposts geschreven
 • 95% klantenscore*
 • 10+ talen

Onze freelancers hebben gewerkt voor bedrijven zoals

* Gebaseerd op een jaarlijks klantentevredenheidsonderzoek door Mediaforta

 • Datalliance

  Internationale contentstrategie, contentcreatie en leadcreatie voor Datalliance

  Datalliance is een Amerikaans VMI-softwareplatform. Datalliance was op zoek naar een partner voor leadcreatie in Europa.

  • Contentproductie
  • Contentpromotie
  • Contentstrategie
  Internationale contentstrategie, contentcreatie en leadcreatie voor Datalliance
  Internationale contentstrategie, contentcreatie en leadcreatie voor Datalliance
 • Bpost International

  Internationale contentcreatie voor bpost International

  Hoe wij B2B-content maken voor een wereldwijde doelgroep.

  • Contentproductie
  Internationale contentcreatie voor bpost International
  Internationale contentcreatie voor bpost International

  Benieuwd hoe we ook jouw onderneming sneller laten groeien?

  Doe een beroep op onze ervaring, visie en talent. We leren elkaar kennen via een video call en tonen je waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. Aan de hand van concrete cases laten we je zien hoe wij onze klanten helpen meer leads en sales te genereren. Praten?