Over de klant

Datalliance is een Amerikaans sofwarebedrijf dat gespecialiseerd is in VMI-software (vendor management inventary software). Dit is software die de supply chain optimaliseert.

 

Uitdaging

Leadgeneratie

Kwalitatieve leadgeneratie voor de Europese markt. Datalliance was al een tijdje actief op de Europese markt, maar de online leadgeneratie liep niet zoals gehoopt. Daarom besloot Datalliance een beroep te doen op Mediaforta.

Onze aanpak

Na een content- en data-analyse hebben we een internationaal digitalecontentmarketingplan uitgewerkt. Dat plan focuste zich in een eerste fase op de Franse, Duitse en Engelse markt. In dat plan werden concrete doestellingen gekoppeld aan duidelijke acties.

Contentproductie

VMI is een complex onderwerp om goede content over te schrijven. Mediaforta leverde kwalitatieve blogposts, whitepapers, mails, infografieken, … op. De content werd telkens opgeleverd in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Met deze content kon Datalliance zijn thought leadership communiceren en leads creëren.

Een blog bouwen

Mediaforta bouwde een blog zodat de content vlot geconsumeerd en gedeeld kon worden.

Marketing automation

Mediaforta werkte verschillende workflows uit met als doelstelling dat Datalliance top of mind zou worden bij zijn doelgroep. Hiervoor bouwden we verschillende e-mailtemplates en integreerden die in de marketing automation tool van Datalliance.

Conversieoptimalisatie

Mediaforta bouwde verschillende landingspagina’s om de conversie verder te optimaliseren.

Deel je uitdaging met onze experten.
Ons team staat klaar

Starten