Contentmarketingstrategie voor AE

  • Contentstrategie

Over AE

AE helpt bedrijven met hun digitale transformatie. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsarchitectuur, software engineering en verandermanagement. Zij werken voor meer dan 150 klanten en hebben meer dan 400 consultants.

Uitdaging

AE was al overtuigd van het nut van digitale contentmarketing, maar had nood aan een framework. Ze kozen voor Mediaforta om hen te helpen met het uitwerken van de buyer persona en buyer journey, de basis van iedere contentmarketingstrategie. Ontdek in deze video hoe Mediaforta AE heeft geholpen.

Resultaat

Na de verschillende workshops waarin we hen begeleidden, had AE een goed gestructureerd en uitgewerkt framework in handen waarmee ze een impactvolle contentagenda konden opstellen. Nu hun basics in orde waren, konden ze doelgericht content gaan maken op het niveau van hun doelgroep en daarbij inspelen op de noden van hun buyer persona.

Mediaforta heeft ons een framework aangereikt op basis waarvan we echt hebben leren nadenken over welk soort content we in welke fase van de buyer journey voor welke persona moesten creëren. Dankzij Mediaforta hebben we nu een tastbaar instrument in handen om in de toekomst een zeer gerichte contentmarketingstrategie op te stellen op maat van onze doelgroepen.
Kirsten Vermeulen
Marketing officer bij AE

 

 

Wat we gedaan hebben

Benieuwd hoe we jouw onderneming ook sneller kunnen laten groeien?

Doe een beroep op onze ervaring, visie en expertise. Via een videocall maken we kennis en tonen we waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. We tonen aan de hand van concrete cases hoe wij onze klanten helpen meer leads, en meer sales te genereren. Benieuwd?