Een digitale copywriter plaatsen bij Velux

  • Contentteams

Over Velux

Velux is een Deense onderneming die onder meer dakramen produceert.

Uitdaging

Velux was voor de ondersteuning van zijn digitaal team op zoek naar een Franstalige digitale copywriter. Naast een perfecte kennis van het Nederlands was het ook belangrijk dat deze copywriter polyvalent was. Gevraagd werden onder meer een goede kennis van contentmarketing, kennis van CRM-systemen, ervaring met social media en een goede match met de cultuur van Velux. Mediaforta ging in zijn netwerk op zoek naar de juiste kandidaat. Na 3 jaar besliste Velux om deze copywriter over te nemen van Mediaforta.

Resultaat

Bij VELUX hebben we verschillende keren een beroep gedaan op Mediaforta voor specifieke digitale profielen en we zijn nooit teleurgesteld. Mediaforta stelt alles in het werk om de juiste kandidaat af te vaardigen en deze ook continu up-to-date te houden met de huidige trends. We zijn dan ook heel tevreden van de samenwerking.
Dorothée Six
Marketing Manager

Benieuwd hoe we jouw onderneming ook sneller kunnen laten groeien?

Doe een beroep op onze ervaring, visie en expertise. Via een videocall maken we kennis en tonen we waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. We tonen aan de hand van concrete cases hoe wij onze klanten helpen meer leads, en meer sales te genereren. Benieuwd?