Internationale contentproductie voor Pittman Seafoods

  • Contentproductie

Samenvatting

Uitdaging

Kennis en expertise delen met hun klanten en zodat ze als expert gepercipieerd worden. Pittman koos daarbij voor Mediaforta als partner.

Plan van aanpak

Pittman is actief in verschillende landen. Om met hun doelgroep in contact te komen, hadden ze nood aan goede content die hunĀ thought leadershipĀ kon tonen aan bestaande klanten en prospecten. Om dat te realiseren, heeftĀ MediafortaĀ zijn internationaal netwerk aangesproken om een redactieteam samen te stellen dat de industrie van Pittman kende.

Resultaat

Pittman kon uitpakken met een blog met meer dan 100 blogposts inĀ vier talenĀ en kon die inzetten om zijn expertise te tonen, om bestaande klanten te helpen en hen iets bij te leren.

Over Pittman

Pittman is een Belgische familiale kmo met een 30-tal medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesvisproducten.

Uitdaging

Gespecialiseerde content in 4 talen

In 2014 begreep Pittman dat inzetten op digitale contentmarketing de relatie met bestaande klanten kon versterken. Op die manier konden ze ook hun kennis en expertise delen met hun klanten en zouden ze als expert gepercipieerd worden. Pittman koos daarbij voor Mediaforta als partner.

Plan van aanpak

Internationale contentcreatie

Pittman is actief in verschillende landen. Om met hun doelgroep in contact te komen, hadden ze nood aan goede content die hun thought leadership kon tonen aan bestaande klanten en prospecten.

De visindustrie is een heel specifieke sector en het was belangrijk dat de content inhoudelijk van hoge kwaliteit was.

Om dat te realiseren, heeft Mediaforta zijn internationaal netwerk aangesproken om een redactieteam samen te stellen dat de industrie van Pittman kende.

Mediaforta maakte blogposts in vier talen voor Pittman Seafoods (Engels, Frans, Nederlands en Duits).

E-mailmarketing

Pittman had nu de content, maar het was ook belangrijk om die content onder de ogen van klanten en prospecten te krijgen.
Hiervoor werkten we een e-mailmarketingstrategie uit en implementeerden die.

Een blog bouwen

Pittman had geen blog waarop het zijn content kon publiceren. Samen met Pittman werkten we een moderne blog uit in vier talen.

Mediaforta realiseerde het volledige traject van wireframes en design tot de codering in WordPress.

We zorgden ook voor het onderhoud en de optimalisering van de blog.

Resultaat

Pittman kon uitpakken met een blog met meer dan 100 blogposts inĀ vier talenĀ en kon die inzetten om zijn expertise te tonen, om bestaande klanten te helpen en hen iets bij te leren.

Sinds 2014 werken wij samen met Mediaforta. Door hun relevante en goede content kunnen wij volop onze Pittman Academy vormgeven. Mediaforta is een flexibele partner. We zijn heel tevreden over de samenwerking.
Joke
CEO Pittman

 

 

Wat we gedaan hebben

Benieuwd hoe we jouw onderneming ook sneller kunnen laten groeien?

Doe een beroep op onze ervaring, visie en expertise. Via een videocall maken we kennis en tonen we waarom uitstekende content de manier is om digitaal met je doelgroep in contact te komen. We tonen aan de hand van concrete cases hoe wij onze klanten helpen meer leads, en meer sales te genereren. Benieuwd?