Meer bezoekers, leads en sales dankzij kwalitatieve copywriters

Als een ‘quality-first’ bedrijf selecteert Mediaforta de beste profielen (copywriters, vertalers, eindredacteurs, ux-schrijvers, SEO-copywriters) uit zijn internationaal netwerk. Ontdek welke content wij kunnen maken.

Blogposts & artikels

De basis voor je contentmarketing is vaak een blog, waarop je interessante blogposts en artikels plaatst die jouw doelgroep kunnen interesseren. Door hier een antwoord te geven op vragen en problemen van (potentiële) klanten kan je interesse wekken en een beeld van betrouwbaarheid opbouwen. Als de content kwalitatief is uiteraard. Meer bezoekers dankzij uitstekende content.

Whitepapers & e-books

Om je thought leadership echt in de verf te zetten, kan je een bepaald kernonderwerp verder uitspitten en er een gedegen whitepaper of e-book van maken, waarvoor geïnteresseerden graag hun gegevens achterlaten. Hier kan je meer info vinden hoe wij dit aanpakken.

Social media

Ook sociale media zijn een belangrijk communicatiekanaal, ideaal om een community te bouwen rond je merk. Plaats geregeld interessante posts en zorg voor interactie door te antwoorden op vragen en opmerkingen. Ontdek hier onze socialemedia-aanpak.

Interviews

Een interview met een interessant persoon in je vakgebied, met een van je werknemers of met een tevreden klant? Een interview zorgt steeds voor een menselijk verhaal met de nodige ‘human touch’. Onze redacteurs stellen de juiste vragen en schrijven de interviews op een vlot leesbare manier uit, onze fotografen kunnen de geïnterviewden in de juiste setting fotograferen.

Vertalingen

Je kan je content uiteraard ook in verschillende talen laten vertalen om nog meer (potentiële) klanten te bereiken. Wij werken niet alleen met gekwalificeerde native vertalers, maar laten elke vertaling ook nalezen door een native proofreader. Ontdek hoe wij content aanmaken in verschillende talen.

Herschrijven

Oudere content moet soms herschreven worden. Niet alleen omdat er inhoudelijke aanpassingen zijn, soms kan ook de schrijfstijl vlotter. Of misschien heb je printartikels die je wil laten herschrijven voor het web?

Case studies

Heel interessant voor potentiële nieuwe klanten: case studies. Zo komen ze uit eerste hand en van a tot z te weten hoe jullie te werk gaan en wat ze kunnen verwachten.

Website copy

Naast de blogpost is uiteraard ook je website een belangrijk visitekaartje. Ook hier zijn vlot leesbare, kwalitatieve en SEO-geoptimaliseerde teksten een must. Krijg wervende website copy die aanzet tot actie.

Persberichten

Heb je interessant nieuws dat een groot publiek kan aanspreken? Stuur een persbericht uit! We helpen je graag met het uitschrijven, zodat je bericht zo goed mogelijk opgepikt kan worden.

Infografieken

Cijfers komen betrouwbaar over. Maar een tekst met veel cijfers leest niet altijd even vlot. Als je over een bepaald onderwerp veel cijfers hebt, kan een mooi vormgegeven infografiek vaak sneller de aandacht trekken. Ideaal ook om te delen op je blogpost of social media! Ontdek hoe infografieken voor meer impact zorgen.

Video

Een kort en krachtig filmpje voor social media of een langere video om op je website te plaatsen? Onze videoreporters draaien beelden ter plekke, nemen interviews af, ondertitelen en monteren en zorgen er zo voor dat jouw videoboodschap perfect overkomt. Ontdek hoe wij een videostrategie uitwerken.

Podcasts

Podcasts worden steeds populairder. Luisteren naar iemand die praat, is niet alleen ideaal in de wagen, het kost vaak ook minder moeite dan een tekst lezen. Wij helpen je met het maken van deze audiobestanden, zodat ze de interesse opwekken van jouw doelgroep. Ontdek hoe wij podcasts maken voor onze klanten.

Besteed jouw volledige contentproductie uit

Contentproductie is een gespecialiseerde job. Onze ervaren contentaccountmanagers nemen je de volledige of gedeeltelijke contentproductie uit handen.

Win tijd

Vermijd de contentchaos dankzij onze tool ContentRockr. Win tijd door 1 aanspreekpunt te hebben voor jouw volledige contentproductie. Ontvang meteen content die volledig klaar is om te publiceren. In de juiste talen, inhoudelijk correct en in lijn met de briefing.

Werk samen met specialisten

Werk samen met copywriters die jouw business begrijpen. Wij bieden verschillende specialiteiten aan. Ontdek onze specialisten.

Krijg uitstekende content

Mediaforta werkt enkel samen met de beste contentcreators. Ontdek hoe wij een contentteam uit ons internationaal netwerk samenstellen.

 

Annemie T.

Mediaforta bezorgt ons sinds jaren kwalitatieve content voor op onze website. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Alles wordt steeds tijdig aangeleverd. Wij zijn tevreden!

Annemie

Dorsoo

Ontdek meer klantenverhalen
  • Internationale contentcreatie voor bpost International

   Hoe wij B2B-content maken voor een wereldwijde doelgroep.

   Bekijk de case

   Internationale contentcreatie voor bpost International

   Whitepaper

   Waarom werkt jouw contentmarketing niet?

   Na het lezen van deze whitepaper begrijp je:

   • Hoe structuur aan te brengen in je strategie
   • Hoe je jouw contentmarketing succesvol kan maken
   • Hoe valkuilen te omzeilen
   • Hoe je jouw content naar een hoger niveau kan tillen
   • Do’s en don’ts
   Download

   Opzoek naar uitstekende copywriters die jouw business begrijpen?
   Ons team staat klaar

   Starten