Onze manier van werken

1. Doelstelling bepalen

Wie willen we bereiken met onze whitepapers? Welk probleem willen we oplossen voor onze doelgroep? In deze fase leggen we de doelgroep en het onderwerp vast.

 

 

 

2. Topics bepalen

We stellen een lijst op met interessante, actuele topics die passen binnen de thema’s die vastgelegd werden in de analysefase.

 

 

 

3. Strategisch implementeren

Aan de hand van een aantal vooropgestelde doelen implementeren we de whitepapers in de huidige marketingstrategie van het bedrijf.

 

 

 

4. Wireframe ontwerpen

We stellen in samenspraak met de opdrachtgever een ruw ontwerp op van de whitepaper, in lijn met de huisstijl van het bedrijf en de vooropgestelde doelen.

5. Content maken

Uit ons internationaal netwerk  selecteren we een team met de beste en meest gespecialiseerde contentcreators met kennis over het topic. Het kan gaan om copywriters, maar ook om videojournalisten, eindredacteurs, SEO-specialisten, vormgevers, …

6. Whitepapers implementeren op de website

We implementeren de whitepapers op je website en zorgen ervoor dat gebruikers hun informatie gemakkelijk kunnen doorgeven om deze te downloaden. Die gegevens worden opgeslagen binnen jouw CRM-systeem of marketing automation tool.

 • Contentmarketing van a tot z voor Securitas

  Securitas is een Zweedse beveiligingsorganisatie. Het bedrijf heeft vestigingen in 50 landen en telt meer dan 300.000 werknemers. Ontdek hoe wij meer bezoekers, en kwalitatieve leads genereren voor Securitas.

  Bekijk de case

  Please accept Statistics cookies to watch this video.

  Waarom inzetten op whitepapers?

  Genereer kwaliteitsvolle leads

  Potentiële klanten op zoek naar informatie hebben baat bij een kwalitatieve whitepaper. Door hen vroeg in de sales funnel op weg te helpen, creëer je kwalitatieve leads die je verder kan opvolgen.

   

   

   

  Trek de juiste doelgroep aan

  Door de content van je whitepaper af te stemmen op bepaalde functies en doelgroepen, kan je besluitvormers binnen een bedrijf aantrekken.

   

   

   

  Creëer kennisleiderschap

  Whitepapers dienen als medium om je kennis en expertise over een bepaald onderwerp aan te tonen. Zo kan je bedrijf als specialist gezien worden in een bepaald vakgebied.

   

   

   

  Verhoog het aantal shares

  Dankzij hun kwaliteitsvolle content zullen whitepapers vaak gedeeld worden, zowel onder collega’s als met externen, waardoor je bedrijf geniet van extra verkeer.

   

   

   

  Zichtbaar

  Door je whitepapers te promoten, word je als merk zichtbaarder voor de doelgroep.

   

   

   

  Downloads

  Waarom werkt jouw contentmarketing niet?

  Na het lezen van deze whitepaper begrijp je:

  • Hoe structuur aan te brengen in je strategie
  • Hoe je jouw contentmarketing succesvol kan maken
  • Hoe valkuilen te omzeilen
  • Hoe je jouw content naar een hoger niveau kan tillen
  • Do’s en don’ts
  Download

  Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

  Loes

  Securitas Nederland

  Ontdek meer klantenverhalen

   Benieuwd hoe whitepapers de resultaten van jouw bedrijf kunnen boosten?

   Spreek met een van onze whitepaperspecialisten

   Lees meer over whitepapers