Onze manier van werken

1. Analyseren

Om een duidelijk beeld te krijgen van je bedrijf en zijn activiteiten, voeren we een grondige interne analyse uit. Zo bepalen we geschikte thema’s voor de webinars.

 

 

 

2. Webinar strategisch positioneren

We leggen een aantal doelen vast voor de webinars. Wie wil je bereiken? Wat is het doel? Naar hoeveel kijkers streven we?

 

 

 

3. Mogelijke onderwerpen bepalen

Aan de hand van de thema’s die we verzamelden bij de interne analyse kiezen we in samenspraak een aantal onderwerpen die zowel actueel als relevant zijn.

 

 

 

4. Geschikte sprekers zoeken

We analyseren het personeelsbestand van het bedrijf om te zien of er interne medewerkers ingezet kunnen worden voor een interessant webinar. Voor bijkomende sessies kunnen we terugvallen op ons gastsprekerbestand.

5. Platform kiezen en stijl definiëren

Zoom, Teams, Google Meet, … Er zijn veel verschillende platformen, maar welk platform past het best bij jouw bedrijf en doelstellingen? In deze fase maken we ook een uniek ontwerp voor de webinars en zorgen we voor promotionele content.

6. Testen, testen en nog eens testen

Wanneer alles vastgelegd is, starten we een uitvoerige testprocedure op, om te verzekeren dat het webinar op een professionele manier zal verlopen.

 • Contentmarketing van a tot z voor Securitas

  Securitas is een Zweedse beveiligingsorganisatie. Het bedrijf heeft vestigingen in 50 landen en telt meer dan 300.000 werknemers. Ontdek hoe wij meer bezoekers, en kwalitatieve leads genereren voor Securitas.

  Bekijk de case

  Please accept Statistics cookies to watch this video.

  Waarom inzetten op webinars?

  Persoonlijk contact met je doelgroep

  Door live te presenteren aan je doelgroep, krijgt je bedrijf een gezicht. Dit geeft je (potentiële) klanten de kans om je beter te leren kennen en verbetert de relaties met bestaande klanten.

   

   

   

  Interactie met geïnteresseerden

  (Potentiële) klanten die geïnteresseerd zijn in een bepaalde service zullen relevante webinars bijwonen. Dit geeft je de kans om direct in te spelen op hun vragen en wensen.

   

   

   

  Groter bereik

  Webinars rond populaire onderwerpen trekken een groot publiek aan, omdat er echt iets te leren valt. Dit zal je bedrijf bekendheid verschaffen buiten je normale platformen.

   

   

   

  Kwaliteitsvolle leads en data

  Gebruikers die een webinar willen bijwonen, dienen hun contactinformatie door te geven. Deze informatie komt vervolgens terecht in jouw CRM of marketing automation software.

   

   

   

  Kennisleiderschap

  Door webinars te organiseren en kennis te delen toont je bedrijf expertise in een bepaald vakgebied. Professionele webinars zorgen ervoor dat je als kennisleider gezien wordt in je vak.

   

  Mediaforta is een professioneel, kundig en meedenkend contentbureau waar we al meerdere jaren goed mee samenwerken. Sinds de samenwerking met Mediaforta zijn de websitebezoeken en leads enorm toegenomen.

  Loes

  Securitas Nederland

  Ontdek meer klantenverhalen

   Downloads

   Waarom werkt jouw contentmarketing niet?

   Na het lezen van deze whitepaper begrijp je:

   • Hoe structuur aan te brengen in je strategie
   • Hoe je jouw contentmarketing succesvol kan maken
   • Hoe valkuilen te omzeilen
   • Hoe je jouw content naar een hoger niveau kan tillen
   • Do’s en don’ts
   Download

   Benieuwd hoe je webinars kan inzetten in jouw bedrijf?

   Spreek met een van onze webinarexperts

   Lees meer over webinars