Over de klant

CENTURY 21 is de grootste vastgoedorganisatie ter wereld, met meer dan 7.700 kantoren in meer dan 74 landen. In België is CENTURY 21 marktleider met meer dan 190 onafhankelijke vastgoedkantoren en meer dan 800 werknemers.

Uitdaging

CENTURY 21 zocht een partner om verschillende brochures te ontwerpen en drukklaar te maken. Ze wilden ook graag een jaarlijks magazine laten maken dat verdeeld zou worden via de verschillende vastgoedkantoren in België.

Wat werd er opgeleverd?

Contentpromotie

Onze aanpak

Een grid opstellen

Voordat we aan een nieuw magazine beginnen, doen we een reeks voorstellen voor mogelijke artikels. In samenspraak met CENTURY 21 en met waar zij graag op willen focussen in het nieuwe magazine, stellen we een grid op, waarbij pagina per pagina vastgelegd wordt waar welke artikels komen en waar er ruimte is voor advertenties.

Artikels schrijven

Als de onderwerpen gekozen zijn, gaan onze gespecialiseerde copywriters aan de slag om artikels te schrijven en interviews af te nemen. Na goedkeuring worden de artikels vertaald, zodat we zowel een Nederlandstalig als een Franstalig magazine kunnen maken.

 

Het magazine vormgeven

We sturen een fotograaf op pad om professionele foto’s te maken van bijvoorbeeld kantoorhouders die in het magazine aan bod komen. Onze designers gaan intussen in allerlei fotodatabases op zoek naar passende beelden voor de meer algemene artikels.

De artikels, afbeeldingen en advertenties worden vormgegeven zoals voorzien in de grid, en vooral ook rekening houdend met de huisstijl van de klant.

Resultaat

Al verschillende jaren op rij kan CENTURY 21 in zijn kantoren uitpakken met een mooi vormgegeven magazine vol interessante en actuele artikels op maat van de doelgroep: potentiële huizenverkopers.

Deel je uitdaging met onze experten.
Ons team staat klaar

Starten