Over de klant

Notify is een technologiestart-up die een oplossing biedt voor softwareontwikkelaars. Het platform van Notify maakt het mogelijk om gemakkelijker meer impactvolle notificatieberichten te verzenden. Daarbij is het de bedoeling om de gebruikservaring van de klanten en prospecten te vergroten. De doelgroep van Notify bestaat voornamelijk uit softwareontwikkelaars.

Uitdaging?

Notify vroeg Mediaforta om online meer bezoekers, leads en klanten te genereren.

Wat werd er opgeleverd?

Contentstrategie

Contentproductie

Contentpromotie

Strategie

Bij de start van de samenwerking hebben we eerst gefocust op het goed in kaart brengen en uitschrijven van de doelgroep. Wie willen we bereiken? Hoe ziet onze ideale klant eruit? Aan de hand van een aantal workshops werkten we de buyer persona en de buyer journey uit. Dit zijn de fundamenten waarop we het contentmarketingplan hebben gebouwd.

Vervolgens onderzochten we hoe we het onboarding-proces verder konden optimaliseren. Hoe konden we ervoor zorgen dat meer klanten zich niet alleen registreerden, maar de tool ook daadwerkelijk gebruikten? Het heeft immers geen enkele zin om nieuwe leads te genereren wanneer de onboarding onvoldoende op punt staat. Een van de uitdagingen bij deze onboarding was om een ‘complex’ product vlot te laten doorlopen, waarbij de gebruikers de tool ook meteen zouden uittesten. Na een analyse en aanbevelingen heeft Notify zijn onboarding-proces geoptimaliseerd. Vervolgens hebben we de bestaande website verbeterd en een moderne blog gebouwd.

Contentagenda

Op basis van het contentmarketingplan en de doelstellingen en een SEO-analyse hebben we een gedetailleerde contentagenda uitgewerkt.

Contentteam

Notify is een technisch product dat zich richt naar een gespecialiseerde doelgroep. Het was dan ook belangrijk een team samen te stellen van contentcreators die de business van onze klant begrepen. Via een uitgekiend proces selecteerden we uit ons internationaal netwerk de juiste contentcreators.

Contentproductie

We creëerden blogposts, whitepapers en social media posts.

Deel je uitdaging met onze experten.
Ons team staat klaar.

Starten